reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida ciekawe co mi mój powie jak nie zajde z tym CLO [emoji46]
Ehhh moze tez mnie wysle na jakas droznosc jajowodów czy cos w tym stylu...
U mnie dzis 10dc , nie czuje zupelnie nic , sluz mialam nie wiwm czy juz po owu czy co , smutno mi normalnie [emoji58]

Patunia co ten twoj chlop , tak jak od agnesis [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Patunia moj tez miał akurat zapalenie pęcherza w dni płodne [emoji23] ale jakoś mu przeszło po kilku dniach po tabletkach , które w niego wcisnęłam :)
U nas pełna chata mecz w tle i wino w roli głównej, a faceci piwo sączą ;) muszę sie trochę znieczulić, bo mnie szlak trafia z tymi plamieniami :/

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja wczoraj pożarłam pizzę, taka ostra, ze miałam w nocy zgagę, a rano piekło, z drugiej strony [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja kończę winko i chyba idę wziąć kąpiel :-) taka ze świeczkami o!! :-D relaks Total mam nadzieję że franca znajdzie do mnie drogę i nie będę musiała czekać na nią z nieskończoność :-(

Edit moja aplikacja w telefonie od okresu świruje od tego opóźnienia. W sumie liczy mi nowy cykl tylko już uwzględnia dni płodne ale 10 dni opóźnienia jest napisane.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis hahahaha [emoji23] a dużo gości macie ?

Artemida relaxu nigdy za mało [emoji4]

Patunia sok z żurawiny niech pije lub je żurawine [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry