reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi super , ze franca przyszla ! [emoji5][emoji5]

Artemida no wklej okno i widzisz jak na Nessi zadzialalo , moze i na Ciebie zadziala [emoji6]

A mi sie nic nie chce , mala przyszla do nas w nocy i wszystko mnie boli , kazda jedna kość...

reklama
Nessi ja tam zawsze mam test w domu [emoji23]
U mnie owu prawdopodobnie była wczoraj a plamienie jest nadal :(

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Hey witam sie weekendowo :)
My juz od wczoraj oficjalnie na nowym mieszkaniu, a balagan gorszy niz byl.
Wiesz musze ci powiedziec,ze ja teraz 18dc dostalam lekko brunatnego plamienia,wczoraj momentami az mialam zywa krew :( ale jakkos podpaska specjalnie sie nie przelewala....dzis tj 20 dc przy podcieraniu widze jeszcze lekko czerwonawe....na moje to to owu tez nie byla. Chyba raczej pcos daje mi popalic.... Dzis brzuch boli mnie zacznie mniej, i plamien tez mniej (ale sa)... Chyba dam se na luz ze staraniami. W tym cyklu bylam spokojna o niczym nie myslalam az tu boooom !!!!!
Myslisz, ze jak nosilam ciezkie kartony to kg tez swoje zrobily??

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Hey witam sie weekendowo :)
My juz od wczoraj oficjalnie na nowym mieszkaniu, a balagan gorszy niz byl.
Wiesz musze ci powiedziec,ze ja teraz 18dc dostalam lekko brunatnego plamienia,wczoraj momentami az mialam zywa krew :( ale jakkos podpaska specjalnie sie nie przelewala....dzis tj 20 dc przy podcieraniu widze jeszcze lekko czerwonawe....na moje to to owu tez nie byla. Chyba raczej pcos daje mi popalic.... Dzis brzuch boli mnie zacznie mniej, i plamien tez mniej (ale sa)... Chyba dam se na luz ze staraniami. W tym cyklu bylam spokojna o niczym nie myslalam az tu boooom !!!!!
Myslisz, ze jak nosilam ciezkie kartony to kg tez swoje zrobily??

Ja plamiłam od 21 do 28dc i nadal nie wiem dlaczego. Niby okazało się że mam nadzerke ale czemu wcześniej jej nie widzieli i czy może ona krwawić sama od siebie? Może w czwartek kolejny lekarz będzie bardziej wylewny...

Ja plamiłam od 21 do 28dc i nadal nie wiem dlaczego. Niby okazało się że mam nadzerke ale czemu wcześniej jej nie widzieli i czy może ona krwawić sama od siebie? Może w czwartek kolejny lekarz będzie bardziej wylewny...
Ja kiedys za panienki mialam nadzerke,a potem to juz nie.
Ogolem dobry lekarz powinien sie zorientowac.....tak tez sobie mysle, ze moze Inofem zadzialal w innym kierunku [emoji16][emoji16]
Jak bede miala okres co 2 tyg tak jak go mialam przed wykryciem pcos to lece tez do gina i niech mi dopomaga w zajsciu w ciaze, Bo przy krotkich cyklach to nie ma w ogole mowy o owulacji....

Ewee ślicznie wyglądasz

ja dzis z rana zaliczyłam grzybobranie w deszczu, ale za to teraz mam już prawie czyste lenistwo, zrobiłam test ow wyszedł równie jasny jak pozostałe wiec czekamy dalej, tylko testów muszę dokupić bo mi pewnie braknie

reklama
Hajmal moze szyjka sie zaczyna otwierać i ten sluz który ja zatykał w dni nie płodne wyleciał sobie ;)
U mnie plamienie jest nadal, brązowe :/
A chłopa naciągnęłam na buty do biegania. Faceci to jednak naiwni sa [emoji12] on myśli, ze ja w nich biegać bede, a mi sie one po prostu bardzo podobały, do chodzenia na przykład [emoji28] poza tym nie mam spodni do biegania i czapki [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry