reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My wrocilismy dopiero z urodzin , buty mnie coś obdarly wrrr...
Mloda spi , a my z P winko i pizza [emoji5]

Agnesid hahaha poka buty , tez lubie takie sportowe do dreptania [emoji4]

reklama
A ja dziewczynki po zajęciach z małą i troszkę sprzątania leżę i relaksuje sie. Nie jadlam nic brzuch w pozycji leżącej a on taaaaki odstający już [emoji33][emoji33]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1475949500271.jpg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475949500271.jpg
    1475949500271.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 194
Cześć dziewczyny zlinczujecie mnie że tu mało się udzielam, ale wszystko na mojej głowie, ten miesiąc idzie na straty bo mój A od dwóch tygodni bierze antybiotyk tzn. brał przez tydzień i nie przeszło bo kto mądry idzie do pracy jak jest chory, to dzisiaj się doigrał i zastrzyki dostał dobrze mu tak. [emoji6]
Mi się wydaje że mam owu bo mam biały śluz pierwszy raz od skończenia anty.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene no super brzus już [emoji7]

Patunia spokojnie , jak masz dużo pracy to masz wybaczone !
Niech się małż kuruje a ty weź go tam rozgrzej szybko się wyleczy [emoji5]

Artemida otwarte okno wklej i @ przyjdzie [emoji38]

Artemida i to z jakim świetnym widokiem , teraz to musi przyjść [emoji6] a mam pytanie twoja ginka mówiła , ze ile wam daje na zajście 3 miesiące?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry