reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum chcialam brac szybciej ale chyba na moje regularne 30 dc gin kazal od 5. Moze jakbym brala szybciej to i szybciej okres bym miala i bym tylko namieszala.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moj S wrócił z zakupów z Tigerem i mówi, ze na wieczor kupił, bo słyszał, ze po nim plemniki szybsze sa [emoji23] najlepsze jest to, ze on nie lubi pic energetyków [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A moj S wrócił z zakupów z Tigerem i mówi, ze na wieczor kupił, bo słyszał, ze po nim plemniki szybsze sa [emoji23] najlepsze jest to, ze on nie lubi pic energetyków [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Widzisz, jakie poświęcenie. [emoji16]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Dzol no gin wie lepiej jak najlepiej brać [emoji16]

agnesis jej od nati , malz tez wypil przed seksem i co zaszła [emoji38] ciekawe czy to faktycznie cos do tego ma [emoji52]

Zakończyłam właśnie 1 op clo, wieczorem otwieram następne [emoji40]

Dziewczyny a jak owu miałam na tej miejszej dawce w 15dc to teraz bedzie wcześniej? [emoji52] bo ja mam gina dopiero w 12dc ...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja pierdziele ale załamana od wczoraj chodzę :(
Kuzwa jakiś armagedon normalnie ..Mam cerę tak tłustą, że jak przetrę gębę chusteczką to normalnie ślad tłusty jest. Kuzwa ...pryszczy tyle co normalnie cała klasa dzieciaków w okresie dojrzewania nie ma ...dekolt, plecy ..
Jak do roboty tak iść ..fluid tylko pogarsza widok twarzy :( Kurde, worek na głowę z dziurami na oczy tylko załatwi sprawę :(
Czegoś takiego na oczy nie widziałam. To chyba jakaś kara Boska, albo sama nie wiem :(Jeeez ...Syn się pyta co mi jest normalnie ...ehhh

Nessi a siknij na test [emoji4] moze siknij na owu jak nie na ciążowy [emoji5] cos mam dobre przeczucia ! [emoji7]

wff2krhmvaem9yip.png

Co Ty Bumek, testów nie mam już ohoho. ....ale to raczej nie od ciąży ...może czipsy prędzej wyłażą bo żarłam 2 dni ...ale nigdy jak Boga kocham czegoś takiego na gębie nie miałam.

Aaa te ciążowe z zestawu już użyłas ? [emoji48] lec do apteki , kup pinka i sikaj a nie trzymasz nas na szpilkach [emoji16]
Czujesz sie inaczej , więc to dobry znak ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaa te ciążowe z zestawu już użyłas ? [emoji48] lec do apteki , kup pinka i sikaj a nie trzymasz nas na szpilkach [emoji16]
Czujesz sie inaczej , więc to dobry znak ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja się nie czuję inaczej ...nie mam żadnych objawów. Nic mnie nie boli ... ani cycki, ani brzuch. Czuję się .......zwyczajnie normalnie. Oprócz tych pryszczy :oops: Jaki wstyd jutro do ludzi iść ...

reklama
Jejejeje dostałam luteine na wszelki wypadek bo krwawienie po stosunku w ciąży jest dość częste. Przynajmniej do tego 11.10 będę spokojna. Dawkę mam 2 razy po jednej i mam takie pytanko. Jak se ja rano wloze i pójdę do pracy to nic nie zadziała co nie? I z seksu do wizyty zrezygnować nie?
Eva super brzusio!

Do góry