Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonk myslalam,ze chociaz cien cienia...Eolinka, spokojnie jeszcze masz czas prawda? jakie masz cykle?
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonk myslalam,ze chociaz cien cienia...Eolinka, spokojnie jeszcze masz czas prawda? jakie masz cykle?
Zdecydowanie za wcześnie...Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonk myslalam,ze chociaz cien cienia...
Nawet na strumieniowy bobo test?Zdecydowanie za wcześnie...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Jeśli cykle masz 29-30 dni, to w 24 dniu mogło jeszcze nawet nie dojść do zagnieżdżenia, bo ono może być dopiero nawet w 10-11 dpo.Nawet na strumieniowy bobo test?
Dzis 9dpo...dzieki ze mi to piszesz,bo troche mi lepiej ☺Jeśli cykle masz 29-30 dni, to w 24 dniu mogło jeszcze nawet nie dojść do zagnieżdżenia, bo ono może być dopiero nawet w 10-11 dpo.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
To kiedy powinnam zrobic test?12 dni po owu juz powinien byc wiarygodny prawda?Eolinka spokojnie, jeszcze różnie może być.
Zazwyczaj 29-30dni... wiem,ale bylam pelna nadziei a teraz zonk myslalam,ze chociaz cien cienia...
To kiedy powinnam zrobic test?12 dni po owu juz powinien byc wiarygodny prawda?
Haha to przynajmniej sie dowiedzialam ze nie mam piecioraczkow no to powiedzcie mi kiedy moge znowu zrobic?Eolinka glupolu no po co tak wczesnie? Tylko sie zdolowalas niepotrzebnie wynikiem zrobionym masakrycznie wczesnie. Nie wiem czy komukolwiek tak wczesnie cos by wyszlo chyba, ze z 5-raczkami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom