reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi biedny kociak [emoji20]
Ale będzie wszystko ok [emoji4]
No moj ma 11 [emoji41]

Agnesis cycki do przodu [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Zdjecia nie da sie zrobic bo nic nie widac ..jest cien wyszedl mi od razu moze 1- 2 min po zrobiebieniu nie bylo to po czasie...ale raczej macie racje to negatyw jak nic.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-) Ja dziś znowu w pracy:-)

Nie pamiętam która pisała o conceive plus. Ja stosowałam w tym udanym cyklu bo ja swojego śluzu nie mam wcale, więc mogę polecić z czystym sercem.

Agnesis wrzesień jest Twój:-) trzymam kciuki.

Maziajka jeśli ten cień pojawił się w odpowiednim czasie to leć na betę. Trzymam kciuki.

Nessi ale jesteś obrotna dziewczyna! Trzy szkoły odstawić to wyczyn:-)

Witam nowe staraczki i życzę szybkiego zaciążenia!

Wracam do pracy:-) będę podczytywac.

Też słyszałam, że po clo jest susza. Polecam żel Conceive plus. Najlepiej na doz.pl albo gemini sprawdzic, bo tani nie jest. Myślę czy go nie kupić, choć i tak mam swój śluz. Ale może coś wspomóc, a tonacy brzytwy się chwyta :-D

Dzieki [emoji8] a w zadnej stacjonarnej aptece tego nie dostane? Albo podobnego? W przyszlym tyg. zaczynam plodne a nie chce ryzykowac ze nie dojdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. A ja z Lilą do pediatry lecę, bo zauważyłam kropki na stopach i dłoniach. Chyba ma bostonkę... [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzien dobry
Eveee ja mialam to gow....w tym roku jezeli to masz na mysli...mialam kropki pod stopami,na dloniach ale pod i w buzi[emoji44][emoji40]
Mialam rece,buzia,stopy czy jak to sie nazywa Bo mala przywlokla z przedszkola.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry