reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zuza no jest to wkurzajace , jakbys ty czekala na @ i niczym nie możesz jej przyspieszyc , a dzien leci z dnia na dzien , a chcesz jej dostać ...
Wchodzisz na forum , zeby tak nie myśleć a tu dziennie ktos sie Ciebie pyta jest juz @ , ktory dc ?
Szczerze az sie juz tym zygac chce kochana .
Wiadomo , ze kazdy ciekawy ale jak to oglosze normalnie całemu światu jak @ zawita [emoji13]

Maziajka poka tests , zrob fotke ? Mnie pink oszukal ale ten super czuly.

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Bum :-D
(widać filmik?)
Aaaaaaaaaahahaha szkoda że mnie nie boli... :D
Hejka u mnie 11 dpo zrobilam pinka i mam jakis cien cienia ale to tak blade ze raczej negatyw i zastanawiam sie czy po prostu te pinki nie maja takiego.cienia cienia zawsze?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak miałam i myślę właśnie że na tych nie których płytkowych widać to miejsce które powinno się zabarwić gdyby była ciąża. Co więcej po wyschnięciu się też pojawia jakby druga kreska.

Kot ma 7 lat Bum ...jak na kota to chyba nie jest dużo. Miał kiedyś problem z kamieniem (brzydko mu śmierdzi z pyska), ale wet nie chciał pod narkozą mu go oczyścić bo Raz miał Nasz futrzak operację jak spadł z 3 piętra i był problem z dobudzeniem go po narkozie.
Denerwuję się jak diabli, szkoda mi go cholernie ...czas się dłuży ...mógłby już K wrócić. Wrrr...
Gdyby mu się coś przylepiło to szczękałby cały czas, a teraz śpi spokojnie, tylko mu ślina z pyszczka leci :/
No nic to zobaczymy .. do tego nie chce jeść, chociaż jak mu nałożyłam to przyszedł do miski. Ale nie jadł. Nie myje się też ...Przy kamieniu są takie objawy ...

reklama
Do góry