reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi biedny kociak [emoji20]
Ale będzie wszystko ok [emoji4]
No moj ma 11 [emoji41]

Agnesis cycki do przodu [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Zdjecia nie da sie zrobic bo nic nie widac ..jest cien wyszedl mi od razu moze 1- 2 min po zrobiebieniu nie bylo to po czasie...ale raczej macie racje to negatyw jak nic.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-) Ja dziś znowu w pracy:-)

Nie pamiętam która pisała o conceive plus. Ja stosowałam w tym udanym cyklu bo ja swojego śluzu nie mam wcale, więc mogę polecić z czystym sercem.

Agnesis wrzesień jest Twój:-) trzymam kciuki.

Maziajka jeśli ten cień pojawił się w odpowiednim czasie to leć na betę. Trzymam kciuki.

Nessi ale jesteś obrotna dziewczyna! Trzy szkoły odstawić to wyczyn:-)

Witam nowe staraczki i życzę szybkiego zaciążenia!

Wracam do pracy:-) będę podczytywac.

Też słyszałam, że po clo jest susza. Polecam żel Conceive plus. Najlepiej na doz.pl albo gemini sprawdzic, bo tani nie jest. Myślę czy go nie kupić, choć i tak mam swój śluz. Ale może coś wspomóc, a tonacy brzytwy się chwyta :-D

Dzieki [emoji8] a w zadnej stacjonarnej aptece tego nie dostane? Albo podobnego? W przyszlym tyg. zaczynam plodne a nie chce ryzykowac ze nie dojdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. A ja z Lilą do pediatry lecę, bo zauważyłam kropki na stopach i dłoniach. Chyba ma bostonkę... [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzien dobry
Eveee ja mialam to gow....w tym roku jezeli to masz na mysli...mialam kropki pod stopami,na dloniach ale pod i w buzi[emoji44][emoji40]
Mialam rece,buzia,stopy czy jak to sie nazywa Bo mala przywlokla z przedszkola.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry