reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej! [emoji4] My u rodziców na weekend.
Wczoraj zrobiłam badania + glukoza na czczo. W środę idę do gin na NFZ z wynikami. Jeśli glukoza na czczo będzie ok, to wtedy obciążenie glukozą.
29.08. mam usg genetyczne.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i brzuszki!!! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

No kochana te badania wszystkie są najgorsze :D Ale ten czas leci, byle do przodu :)
A u mnie dziś cały dzień 37,7 C :D wczoraj 37,4 C
Bolą mnie jajca jak na owu - myślę, że to jednak te cholerne przydatki albo owu :D Ale chyba małe szanse bo @ zawsze 28dc przyłazi

reklama
Nessi a no czasem się az smutno robi [emoji57]

Karola tak wypoczeta , ale domu mi bardzo brakowało [emoji14]

A mnie coś prawy jajnik kluje, bardzo go czuje i niedobrze mi ... 31dc , więc co to hmm czyżby zapowiedź @ [emoji55]

Nessi a ktory masz dc 19-20?

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy bejbika [emoji169]

Nessi a no czasem się az smutno robi [emoji57]

Karola tak wypoczeta , ale domu mi bardzo brakowało [emoji14]

A mnie coś prawy jajnik kluje, bardzo go czuje i niedobrze mi ... 31dc , więc co to hmm czyżby zapowiedź @ [emoji55]

Nessi a ktory masz dc 19-20?

Może nie @ ?:) No trzymam kciuki za tym by nie przylazła :)
U mnie 21 dc dopiero

Może nie @ ?:) No trzymam kciuki za tym by nie przylazła :)
U mnie 21 dc dopiero
Ja zawsze mam takie objawy albo na owu , ale na nią to za późno raczej albo @ , ostatnio sobie tak myślałam , że chyba w to , że uda mi się tak szybko zajść szanse są marne [emoji57]

EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]

Ja zawsze mam takie objawy albo na owu , ale na nią to za późno raczej albo @ , ostatnio sobie tak myślałam , że chyba w to , że uda mi się tak szybko zajść szanse są marne [emoji57]

Ja nie mam żadnych objawów na @ :) to trochę wnerwia bo najpierw leci a potem na następny dzień dopiero boli :)

Objawy na @ to ja mam takie przypuszczajace , taki 100% nie mam tak samo , czasem nawet w dzień @ nie czuje , ze ona jest a tu psikus [emoji14]
Całe szczęście nigdy nie mialam nieprzyjemnej sytuacji , że gdzieś w miejscu publicznym przyszła [emoji23]

Tak , tak też potwierdzam .
Ja to po dupku też mialam takie nagłe zjazdy [emoji53]
P to się aż czasem zastanawiał co to za lek [emoji16]

Dziewczyny, coś dziwnego. Przy dzisiejszej kąpieli zauważyłam rozstępy na piersiach... Ostatni raz widziałam takie w okresie dojrzewania kiedy nastąpił spory przyrost wielkości. Teraz znowu widzę znajome "sznurki" czy któraś tak miała przed @??? Nie chce sobie nic wmawiać.. Ale chyba jutro zrobię test z rana nie wytrzymam do niedzieli.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida kciuki za test ! [emoji4]
Oby były ładne II kreseczki [emoji6]

reklama
Dziewczyny, coś dziwnego. Przy dzisiejszej kąpieli zauważyłam rozstępy na piersiach... Ostatni raz widziałam takie w okresie dojrzewania kiedy nastąpił spory przyrost wielkości. Teraz znowu widzę znajome "sznurki" czy któraś tak miała przed @??? Nie chce sobie nic wmawiać.. Ale chyba jutro zrobię test z rana nie wytrzymam do niedzieli.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Wstawaj i testuj ! :D

Do góry