reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Eveee nie wolno Ci się denerwować. Bo zawsze będzie na pierwszym miejscu, nic nie poradzimy na to. [emoji8]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż ma to gdzieś, że nie wolno mi się denerwować. Najważniejsze, że jak ja mogłam powiedzieć coś nie tak na jej temat! Wczoraj zrobił awanturę. I co z tego, że jestem w ciąży? Jak widać, dla niego to nic nie znaczy.

Eveee faceta nie zrozumiesz , oni są tacy , tu się cieszy a tu kłótnie ...
U nas tesciowa była tez zawsze na pierwszym miejscu , ale do czasu kiedys P spakowalam i pokazalam mu , ze sie nie dam i niech sobie do mamusi idzie , to powiem Wam , ze podzialalo , teraz czasem nawet go denerwuje wlasna matka [emoji6]
Niestety na wszystko potrzeba czasuuu....

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Eveee faceta nie zrozumiesz , oni są tacy , tu się cieszy a tu kłótnie ...
U nas tesciowa była tez zawsze na pierwszym miejscu , ale do czasu kiedys P spakowalam i pokazalam mu , ze sie nie dam i niech sobie do mamusi idzie , to powiem Wam , ze podzialalo , teraz czasem nawet go denerwuje wlasna matka [emoji6]
Niestety na wszystko potrzeba czasuuu....

U nas to trwa od pięciu lat...

Ja też bym sobie musiała powtórzyć zestaw badan , ale te ceny też są fajne

Ja zupę zrobiłam , coś słonko wychodzi i trzeba było iść na jakiś spacer ! [emoji6]

Ja też bym sobie musiała powtórzyć zestaw badan , ale te ceny też są fajne

Ja zupę zrobiłam , coś słonko wychodzi i trzeba było iść na jakiś spacer ! [emoji6]

Ja wczoraj ogórkową robiłam. Mniami! :D Takiego miałam smaka na ogórkową, że szok! :)

reklama
Xbum u mnie w rodzinie wie tylko bratowa;) o ciazy powiem swoim rodzicom po prenatalnym, a reszcie na spokojniw pozniej...
Za duzo przeszlismy by rozglaszac nowine.
Corka jeszcze niewie, jesli Bog da kolo 20tc powiemy jej. Raz juz bylo jej przykro, i gdy plakala mowila mi ze chcialaby do nieba do Gabrysia wtedy moje serce na 1000 kawalkow sie rozpadalo...teraz jest jeszcze starsza bardziej wszystko rozumie, marzy o rodzenstwie niechce by cierpiala....

Evee mega wspolczuje sytuacji z tesciowa! I Rozumiem Ciebie! Moja tesciowa to straszna papla i plotkara wiec dowie sie w miare jak najpozniej!
A Meza chyba bym udusila jakby to zrobil!!

Dzol gratuluje;)

A ja jutro na obiad robie gulasz kasze i ogorki sie kisza;)

Do góry