reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No dla każdego po jednej ;)
Mój S w pracy, młody zwiedza Polskę, a ja sama siedzę :( objadłam się, opiłam, idę z psem spalić trochę kalorii ;) grzmiec zaczyna, może zdążę przed burza :)

reklama
Opilas sie i spać [emoji16]
No u nas tez dzisiaj cos wietrznie bardzo ... Ale przyda się taki chlodek [emoji4]

Ja to zapewne znów się będę uzerac z sąsiadami , juz nie mam sił do nich [emoji34]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Eve niewiem czy gratulowalam? Wiec gratuluje[emoji4]
Dzis wlasnie zaczal sie 12 tc.
Za tydzien mam prenatalne.

Xbum bo kurde myslalam ze dzis przyjdzie ta paczka i duuupaaa pewnie jutro dojdzie ehhh, ale kupie przynajmniej sobie zel do usg;)
Mowisz ze mdlosci na dziewczynke? Bo jak bylam w ciazy z chlopcem mialam mega mdlosci, na dziewczyny czulam sie dobrze, wiec zobaczymy;)
Ekonomicznie lepiej dziewczynka;) bo tyle tych ciuszkow. Ale najwazniejsze by zdrowe!!!!
Dziękuję. [emoji4]

Julia no fajnie by było, jakby coś między nóżkami już było widać ! [emoji4]
A jak brzus rośnie ? U was juz wszyscy o ciąży wiedzą , jak corci reakcja ? [emoji6]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]

Jej jak się wkur*wiłam! Mąż powiedział teściowej o ciąży, a ta już chodzi i wszystkim papla! Nosz ku*wa! Jeszcze nie byłam nawet u lekarza. Ja pierdzielę! Ta to nigdy nie będzie miała swojego życia. :-/

eveee no troszkę nie ładnie się zachował [emoji52]
Mógł poczekac, chociaż do usg , ale wiadomo to na pewno silniejsze od niego było , szkoda jedynie , ze teściowa nie umie zachować tego do siebie ..

eveee no troszkę nie ładnie się zachował [emoji52]
Mógł poczekac, chociaż do usg , ale wiadomo to na pewno silniejsze od niego było , szkoda jedynie , ze teściowa nie umie zachować tego do siebie ..

Ja nie mam pretensji do niego, bo ja swoim rodzicom tez powiedziałam i prosiłam, żeby jeszcze nie ogłaszali nowiny.
A teściowa jeszcze mówi tak: " jak widzę dzidziusia to się chwałę, że będę takiego miała ". Nosz ku*wa! Chyba ja będę miała i mój mąż!

reklama
Eveee no nie powinna chodzić i gadać jak sobie nie życzcie, przyjdzie jeszcze czas na oglaszanie nowin komu trzeba, kiedy uznacie że jest dobry czas na to :/

Do góry