Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. [emoji4]Eve niewiem czy gratulowalam? Wiec gratuluje[emoji4]
Dzis wlasnie zaczal sie 12 tc.
Za tydzien mam prenatalne.
Xbum bo kurde myslalam ze dzis przyjdzie ta paczka i duuupaaa pewnie jutro dojdzie ehhh, ale kupie przynajmniej sobie zel do usg
Mowisz ze mdlosci na dziewczynke? Bo jak bylam w ciazy z chlopcem mialam mega mdlosci, na dziewczyny czulam sie dobrze, wiec zobaczymy
Ekonomicznie lepiej dziewczynka bo tyle tych ciuszkow. Ale najwazniejsze by zdrowe!!!!
Ja nie mam pretensji do niego, bo ja swoim rodzicom tez powiedziałam i prosiłam, żeby jeszcze nie ogłaszali nowiny.eveee no troszkę nie ładnie się zachował [emoji52]
Mógł poczekac, chociaż do usg , ale wiadomo to na pewno silniejsze od niego było , szkoda jedynie , ze teściowa nie umie zachować tego do siebie ..
EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]