reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No dla każdego po jednej ;)
Mój S w pracy, młody zwiedza Polskę, a ja sama siedzę :( objadłam się, opiłam, idę z psem spalić trochę kalorii ;) grzmiec zaczyna, może zdążę przed burza :)

reklama
Opilas sie i spać [emoji16]
No u nas tez dzisiaj cos wietrznie bardzo ... Ale przyda się taki chlodek [emoji4]

Ja to zapewne znów się będę uzerac z sąsiadami , juz nie mam sił do nich [emoji34]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Eve niewiem czy gratulowalam? Wiec gratuluje[emoji4]
Dzis wlasnie zaczal sie 12 tc.
Za tydzien mam prenatalne.

Xbum bo kurde myslalam ze dzis przyjdzie ta paczka i duuupaaa pewnie jutro dojdzie ehhh, ale kupie przynajmniej sobie zel do usg;)
Mowisz ze mdlosci na dziewczynke? Bo jak bylam w ciazy z chlopcem mialam mega mdlosci, na dziewczyny czulam sie dobrze, wiec zobaczymy;)
Ekonomicznie lepiej dziewczynka;) bo tyle tych ciuszkow. Ale najwazniejsze by zdrowe!!!!
Dziękuję. [emoji4]

Julia no fajnie by było, jakby coś między nóżkami już było widać ! [emoji4]
A jak brzus rośnie ? U was juz wszyscy o ciąży wiedzą , jak corci reakcja ? [emoji6]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]

Jej jak się wkur*wiłam! Mąż powiedział teściowej o ciąży, a ta już chodzi i wszystkim papla! Nosz ku*wa! Jeszcze nie byłam nawet u lekarza. Ja pierdzielę! Ta to nigdy nie będzie miała swojego życia. :-/

eveee no troszkę nie ładnie się zachował [emoji52]
Mógł poczekac, chociaż do usg , ale wiadomo to na pewno silniejsze od niego było , szkoda jedynie , ze teściowa nie umie zachować tego do siebie ..

eveee no troszkę nie ładnie się zachował [emoji52]
Mógł poczekac, chociaż do usg , ale wiadomo to na pewno silniejsze od niego było , szkoda jedynie , ze teściowa nie umie zachować tego do siebie ..

Ja nie mam pretensji do niego, bo ja swoim rodzicom tez powiedziałam i prosiłam, żeby jeszcze nie ogłaszali nowiny.
A teściowa jeszcze mówi tak: " jak widzę dzidziusia to się chwałę, że będę takiego miała ". Nosz ku*wa! Chyba ja będę miała i mój mąż!

reklama
Eveee no nie powinna chodzić i gadać jak sobie nie życzcie, przyjdzie jeszcze czas na oglaszanie nowin komu trzeba, kiedy uznacie że jest dobry czas na to :/

Do góry