reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi na ogórki kiszone! Ooooj zjadłabym, o ja, muszę gdzieś kupić dobre, bo nie mam 8-)8-)
Ja ostatnio małosolne zrobiłam. :D

Xbum u mnie w rodzinie wie tylko bratowa;) o ciazy powiem swoim rodzicom po prenatalnym, a reszcie na spokojniw pozniej...
Za duzo przeszlismy by rozglaszac nowine.
Corka jeszcze niewie, jesli Bog da kolo 20tc powiemy jej. Raz juz bylo jej przykro, i gdy plakala mowila mi ze chcialaby do nieba do Gabrysia wtedy moje serce na 1000 kawalkow sie rozpadalo...teraz jest jeszcze starsza bardziej wszystko rozumie, marzy o rodzenstwie niechce by cierpiala....

Evee mega wspolczuje sytuacji z tesciowa! I Rozumiem Ciebie! Moja tesciowa to straszna papla i plotkara wiec dowie sie w miare jak najpozniej!
A Meza chyba bym udusila jakby to zrobil!!

Dzol gratuluje;)

A ja jutro na obiad robie gulasz kasze i ogorki sie kisza;)
Nie dziwię Ci się, że czekacie z ogłoszeniem nowiny. Teraz moja córka jest właśnie u teściowej i mam nadzieję, że teściowa przynajmniej jej nic nie wypapla!!! Ależ bym się wściekła!
Trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku i żebyście mogli się cieszyć spokojnie ciążą i dzidziusiem. :)

reklama
Co tam porabiacie? Ja się upiekszam u fryzjera :D i jak juz siedzę tyle czasu przed lustrem zauważyłam duza poprawę mojej cery. W końcu. Zostały pojedyncze jakieś syfy, ale odkąd zaszłam w ciążę to miałam taka masakrę, że gęba jak tarka i żaden make-up nie pomagał.

Co tam porabiacie? Ja się upiekszam u fryzjera :D i jak juz siedzę tyle czasu przed lustrem zauważyłam duza poprawę mojej cery. W końcu. Zostały pojedyncze jakieś syfy, ale odkąd zaszłam w ciążę to miałam taka masakrę, że gęba jak tarka i żaden make-up nie pomagał.
Ja pryszczata jak nastolatka teraz. :p :D

Eveee oj mężu sie stara ! [emoji6]
To tak chyba na przeprosinki [emoji14]

Agnesis my wrocilismy z dworu bo zaczelo lac ...
A ogolnie to kurcze , jakos źle sie czuje , marzy mi się jakiś urlop [emoji13]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Eveee oj mężu sie stara ! [emoji6]
To tak chyba na przeprosinki [emoji14]

Agnesis my wrocilismy z dworu bo zaczelo lac ...
A ogolnie to kurcze , jakos źle sie czuje , marzy mi się jakiś urlop [emoji13]

No przeprosił... [emoji4]

Planujecie jakiś urlop?

Eveee no widzisz jaki kochany [emoji6]
Ja ogólnie nie pracuje , siedze w domu z małą , ale urlop od obowiązków domowych by sie przydał [emoji23]
Ny wyjeżdżamy prawdopodobnie 28 lipca , no chyba , ze uda sie wcześniej to wcześniej [emoji6]

Eveee no widzisz jaki kochany [emoji6]
Ja ogólnie nie pracuje , siedze w domu z małą , ale urlop od obowiązków domowych by sie przydał [emoji23]
Ny wyjeżdżamy prawdopodobnie 28 lipca , no chyba , ze uda sie wcześniej to wcześniej [emoji6]

Ojj rozumiem to doskonale. Ja siedziałam z Lilą 2 lata i pod koniec już świrowałam. [emoji12]
Dokąd się wybieracie? [emoji4]

reklama
Eveee ja tam mogę siedzieć hihi ale czasem to czlowiek opada z sil i maly urlopik dla samej mamy by sie przydal [emoji16] , ogólnie do pracy chciałam iść jak mała do przedszkola by szla , no ale do tego czasu moze drugi baabel sie pojawi , to nie pójdę [emoji16]
Choć też z drugiej strony , dobrze, że siedzi ze mną Lena będzie miała 2 lata we wrzesniu a jest juz odcycowana , odpamperkowana , ladnie juz mówi , kurcze jakby ja tak do żłobka dać to ciężko by było , bo u mnie jakies te zlobki zacofane [emoji53]
My wybieramy sie do Brennej , mamy tylko 90km , a bardzo lubimy to miejsce , nie zatłoczenie jak np w gorach lub nad morzem [emoji4]

EVEEE 10.07 - endokrynolog

Do góry