reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi na ogórki kiszone! Ooooj zjadłabym, o ja, muszę gdzieś kupić dobre, bo nie mam 8-)8-)
Ja ostatnio małosolne zrobiłam. :D

Xbum u mnie w rodzinie wie tylko bratowa;) o ciazy powiem swoim rodzicom po prenatalnym, a reszcie na spokojniw pozniej...
Za duzo przeszlismy by rozglaszac nowine.
Corka jeszcze niewie, jesli Bog da kolo 20tc powiemy jej. Raz juz bylo jej przykro, i gdy plakala mowila mi ze chcialaby do nieba do Gabrysia wtedy moje serce na 1000 kawalkow sie rozpadalo...teraz jest jeszcze starsza bardziej wszystko rozumie, marzy o rodzenstwie niechce by cierpiala....

Evee mega wspolczuje sytuacji z tesciowa! I Rozumiem Ciebie! Moja tesciowa to straszna papla i plotkara wiec dowie sie w miare jak najpozniej!
A Meza chyba bym udusila jakby to zrobil!!

Dzol gratuluje;)

A ja jutro na obiad robie gulasz kasze i ogorki sie kisza;)
Nie dziwię Ci się, że czekacie z ogłoszeniem nowiny. Teraz moja córka jest właśnie u teściowej i mam nadzieję, że teściowa przynajmniej jej nic nie wypapla!!! Ależ bym się wściekła!
Trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku i żebyście mogli się cieszyć spokojnie ciążą i dzidziusiem. :)

reklama
Co tam porabiacie? Ja się upiekszam u fryzjera :D i jak juz siedzę tyle czasu przed lustrem zauważyłam duza poprawę mojej cery. W końcu. Zostały pojedyncze jakieś syfy, ale odkąd zaszłam w ciążę to miałam taka masakrę, że gęba jak tarka i żaden make-up nie pomagał.

Co tam porabiacie? Ja się upiekszam u fryzjera :D i jak juz siedzę tyle czasu przed lustrem zauważyłam duza poprawę mojej cery. W końcu. Zostały pojedyncze jakieś syfy, ale odkąd zaszłam w ciążę to miałam taka masakrę, że gęba jak tarka i żaden make-up nie pomagał.
Ja pryszczata jak nastolatka teraz. :p :D

Eveee oj mężu sie stara ! [emoji6]
To tak chyba na przeprosinki [emoji14]

Agnesis my wrocilismy z dworu bo zaczelo lac ...
A ogolnie to kurcze , jakos źle sie czuje , marzy mi się jakiś urlop [emoji13]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Eveee oj mężu sie stara ! [emoji6]
To tak chyba na przeprosinki [emoji14]

Agnesis my wrocilismy z dworu bo zaczelo lac ...
A ogolnie to kurcze , jakos źle sie czuje , marzy mi się jakiś urlop [emoji13]

No przeprosił... [emoji4]

Planujecie jakiś urlop?

Eveee no widzisz jaki kochany [emoji6]
Ja ogólnie nie pracuje , siedze w domu z małą , ale urlop od obowiązków domowych by sie przydał [emoji23]
Ny wyjeżdżamy prawdopodobnie 28 lipca , no chyba , ze uda sie wcześniej to wcześniej [emoji6]

Eveee no widzisz jaki kochany [emoji6]
Ja ogólnie nie pracuje , siedze w domu z małą , ale urlop od obowiązków domowych by sie przydał [emoji23]
Ny wyjeżdżamy prawdopodobnie 28 lipca , no chyba , ze uda sie wcześniej to wcześniej [emoji6]

Ojj rozumiem to doskonale. Ja siedziałam z Lilą 2 lata i pod koniec już świrowałam. [emoji12]
Dokąd się wybieracie? [emoji4]

reklama
Eveee ja tam mogę siedzieć hihi ale czasem to czlowiek opada z sil i maly urlopik dla samej mamy by sie przydal [emoji16] , ogólnie do pracy chciałam iść jak mała do przedszkola by szla , no ale do tego czasu moze drugi baabel sie pojawi , to nie pójdę [emoji16]
Choć też z drugiej strony , dobrze, że siedzi ze mną Lena będzie miała 2 lata we wrzesniu a jest juz odcycowana , odpamperkowana , ladnie juz mówi , kurcze jakby ja tak do żłobka dać to ciężko by było , bo u mnie jakies te zlobki zacofane [emoji53]
My wybieramy sie do Brennej , mamy tylko 90km , a bardzo lubimy to miejsce , nie zatłoczenie jak np w gorach lub nad morzem [emoji4]

EVEEE 10.07 - endokrynolog

Do góry