reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Sytuacja u fryzjera. Siedzą dziewczyny coś o dzieciach rozmawiają, młode 18-23 lata. Pogadaliśmy, w końcu jedna pyta ile mam lat, że już dziecko mam. Popatrzyłam na fryzjerke (w moim wieku) i w śmiech. Mówię że 28, a autorka pytania taaaakie zdziwienie :o:o:o bo myślała że 18 :rofl: ależ mi dobrze zrobiła tymi słowami. A z drugiej strony, co to mało dziewczyn, które mają dzieci w wieku 18 lat ;)

reklama
Agnesis co robilas z wloskami , poka ? [emoji14]
Kuzde teraz i 15-stki juz dzieci mają , więc 18 to spokojnie hah [emoji16]
Ja tam 22 a juz sie o drugie staramy [emoji39]

EVEEE 08.07 - endokrynolog
EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Eveee ja tam mogę siedzieć hihi ale czasem to czlowiek opada z sil i maly urlopik dla samej mamy by sie przydal [emoji16] , ogólnie do pracy chciałam iść jak mała do przedszkola by szla , no ale do tego czasu moze drugi baabel sie pojawi , to nie pójdę [emoji16]
Choć też z drugiej strony , dobrze, że siedzi ze mną Lena będzie miała 2 lata we wrzesniu a jest juz odcycowana , odpamperkowana , ladnie juz mówi , kurcze jakby ja tak do żłobka dać to ciężko by było , bo u mnie jakies te zlobki zacofane [emoji53]
My wybieramy sie do Brennej , mamy tylko 90km , a bardzo lubimy to miejsce , nie zatłoczenie jak np w gorach lub nad morzem [emoji4]

EVEEE 10.07 - endokrynolog
Ja się cieszę, że poszłam do pracy. Lili do przedszkola, a moja głowa zdrowsza, bo trochę do ludzi wyszłam. [emoji4]

Agnesis co robilas z wloskami , poka ? [emoji14]
Kuzde teraz i 15-stki juz dzieci mają , więc 18 to spokojnie hah [emoji16]
Ja tam 22 a juz sie o drugie staramy [emoji39]

Ja mojego Lilaka urodziłam w wieku 24 lat... wszystko wskazuje na to, że wyrobię się z dziećmi do 30stki. [emoji3]

Trochę zdziwiło mnie to pytanie, bo gdybym miała 18, 19 czy 20, to co? Zlinczowalaby mnie wzrokiem. A urodziłam właśnie jak miałam skończone 20 lat ;) i nie żałuję! :D

A tak w ogóle to nadal odczuwam dyskomfort, tak jakby lekkie klucie w szyjce chyba, tak z tej strony patrząc to na wysokości wzgorka, a @ się skończyła

No ja też miałam skończone 20 akurat jak Lenka się urodziła i też sie cieszę , choć wszyscy mi mówili , ze to wcześnie ...

Agnesiis kiedy ta wizyta u gin ?

No oby nie ! [emoji4] a spojrzeć może , zbadać czy wszystko ok [emoji6]

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa

reklama
No ja też miałam skończone 20 akurat jak Lenka się urodziła i też sie cieszę , choć wszyscy mi mówili , ze to wcześnie ...

Agnesiis kiedy ta wizyta u gin ?

Moja mama urodziła mnie, gdy miała 20 lat. Mając 44 została babcią. [emoji3] a że młodo wygląda niektórzy myśleli, że Lila to jej dziecko, gdy szła z nią na spacer.[emoji23]

Do góry