reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No jak same baby to Twojemu mężowi Eveee będzie trzeba współczuć [emoji6]
Agnesis a u mnie raz zimno, raz gorąco, niech się zdecyduje bo spać się chce
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eve niewiem czy gratulowalam? Wiec gratuluje[emoji4]
Dzis wlasnie zaczal sie 12 tc.
Za tydzien mam prenatalne.

Xbum bo kurde myslalam ze dzis przyjdzie ta paczka i duuupaaa pewnie jutro dojdzie ehhh, ale kupie przynajmniej sobie zel do usg;)
Mowisz ze mdlosci na dziewczynke? Bo jak bylam w ciazy z chlopcem mialam mega mdlosci, na dziewczyny czulam sie dobrze, wiec zobaczymy;)
Ekonomicznie lepiej dziewczynka;) bo tyle tych ciuszkow. Ale najwazniejsze by zdrowe!!!!

Agneesis u mnie slonecznie ale , mega wietrznie ! [emoji6]

Eveee w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe kochana [emoji8]

Julia ktorego masz dokladnie to zapisze do kalendarzyka [emoji14]
Jaa u Ciebie obstawiam jednak dziewczynke , u Oleczki i Karoli zgaadlam hahahha , wiec może przepowiem , ale dokładnie zeby było zdrowe ! [emoji8]

Brzuch mnie boliiii ....

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Kupiłam czerwone wytrawne wino i migdały, podobno bardzo dobrze wpływają na endometrium. No taka przyjemną kurację to ja rozumiem :D

Agnesis takkk działa ja zawsze miałam 5mm , a w tym cyklu miałam aż 9mm [emoji14]
Choć ja to bardziej orzeszki fistaszki niż migdaly [emoji6]

To co zobaczymy co mi tam urośnie przez dwa tygodnie. Orzeszki jem bardzo często, prawie codziennie, ale właśnie słyszałam o tym winie czerwone, wytrawne, groniaste. Miłośniczka nie jestem, ale do kolacji mała lampka daje radę ;)

Agnesis a ja tam pilam od tescia swojskie robione , czerwone prawie to samo [emoji23] dobreee było już brak [emoji13]

Lubię swojskie wino :D
Tylko nikt w rodzinie nie robi :( a teściowa robi nalewki, dobre w smaku, ale strasznie słabe %%%. Bo ona alkoholu nie lubi ;)

reklama
Agnesis to taki soczek jak slabe [emoji16] ale tez bardzo lubie ostatnio tesc nam dal z truskawek to przez tydzien przed spaniem sobie lampeczke pilam , P chcial sobie w niedziele nalac a tu nie ma haaha [emoji23] teraz juz wie , ze jedna dla mnie a druga dla P [emoji14]

Do góry