reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No jak same baby to Twojemu mężowi Eveee będzie trzeba współczuć [emoji6]
Agnesis a u mnie raz zimno, raz gorąco, niech się zdecyduje bo spać się chce
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eve niewiem czy gratulowalam? Wiec gratuluje[emoji4]
Dzis wlasnie zaczal sie 12 tc.
Za tydzien mam prenatalne.

Xbum bo kurde myslalam ze dzis przyjdzie ta paczka i duuupaaa pewnie jutro dojdzie ehhh, ale kupie przynajmniej sobie zel do usg;)
Mowisz ze mdlosci na dziewczynke? Bo jak bylam w ciazy z chlopcem mialam mega mdlosci, na dziewczyny czulam sie dobrze, wiec zobaczymy;)
Ekonomicznie lepiej dziewczynka;) bo tyle tych ciuszkow. Ale najwazniejsze by zdrowe!!!!

Agneesis u mnie slonecznie ale , mega wietrznie ! [emoji6]

Eveee w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe kochana [emoji8]

Julia ktorego masz dokladnie to zapisze do kalendarzyka [emoji14]
Jaa u Ciebie obstawiam jednak dziewczynke , u Oleczki i Karoli zgaadlam hahahha , wiec może przepowiem , ale dokładnie zeby było zdrowe ! [emoji8]

Brzuch mnie boliiii ....

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Kupiłam czerwone wytrawne wino i migdały, podobno bardzo dobrze wpływają na endometrium. No taka przyjemną kurację to ja rozumiem :D

Agnesis takkk działa ja zawsze miałam 5mm , a w tym cyklu miałam aż 9mm [emoji14]
Choć ja to bardziej orzeszki fistaszki niż migdaly [emoji6]

To co zobaczymy co mi tam urośnie przez dwa tygodnie. Orzeszki jem bardzo często, prawie codziennie, ale właśnie słyszałam o tym winie czerwone, wytrawne, groniaste. Miłośniczka nie jestem, ale do kolacji mała lampka daje radę ;)

Agnesis a ja tam pilam od tescia swojskie robione , czerwone prawie to samo [emoji23] dobreee było już brak [emoji13]

Lubię swojskie wino :D
Tylko nikt w rodzinie nie robi :( a teściowa robi nalewki, dobre w smaku, ale strasznie słabe %%%. Bo ona alkoholu nie lubi ;)

reklama
Agnesis to taki soczek jak slabe [emoji16] ale tez bardzo lubie ostatnio tesc nam dal z truskawek to przez tydzien przed spaniem sobie lampeczke pilam , P chcial sobie w niedziele nalac a tu nie ma haaha [emoji23] teraz juz wie , ze jedna dla mnie a druga dla P [emoji14]

Do góry