reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A mi się nie chce iść do pracy :/ w sumie nic mi się nie chce. Wyszłam z psem, kupiłam kawę, bo się skończyła i może tego mi właśnie brakuje ;)
Poza tym czuję ból w szyjce i trochę jajniki, nie mocno, ale czuję i to mnie martwi. Dodatkowo ten okres miał bardzo jasny kolor i wczoraj się dowiedziałam, że to źle. Może oznaczać jakieś problemy np. z endometrium albo krwiaka. Wizyta za dwa tygodnie, chyba jakoś wytrzymam, ale ten cykl odpuszczam, bo rzeczywiście czuję, że coś jest nie tak, a nie chce ryzykować.

Witam

Xbum no u mnie jakos leci, mdlosci nadal towarzysza:/ ale wierze ze za chwile przejda!!!
Wlasnie czekam za detektorem tetna, przynajmniej bede spokojniesza!

Karola gratuluje synka;)
Ja jak dowiem sie jaka plec to zaczne po malu kompletowac rzeczy...by mniec mniej pozniej do kupienia.

Pozdrawiam Was dziewczyny i Wam kibicuje &&&&&

Witam

Xbum no u mnie jakos leci, mdlosci nadal towarzysza:/ ale wierze ze za chwile przejda!!!
Wlasnie czekam za detektorem tetna, przynajmniej bede spokojniesza!

Karola gratuluje synka;)
Ja jak dowiem sie jaka plec to zaczne po malu kompletowac rzeczy...by mniec mniej pozniej do kupienia.

Pozdrawiam Was dziewczyny i Wam kibicuje &&&&&
A w którym jesteś tc?

Czesc dziewczyny ! [emoji6]

A ja z P w poradni chirurgicznej jestem , dziś będzie miał sciagany paaznokiec [emoji16]

A do naas po poludniu ma wpasc tesciowa tak sie cieszę [emoji34]

Agnesis no ciekawe co ci , ale lepiej sie umowic i obejrzec , co tam na dole słychać [emoji6]

Mi to się @ leje i leje coś czuje , ze bankowo 7 dni będzie.

Julia no dzień dobry kochana [emoji8]
Oby szybko znikly , ale takie mdlosci to będzie dziewczynka druga [emoji6]
No detektor jest supeer , tez mialam z małą i w chwili stresu sobie go uzylam , ja miallam taki od 10tc [emoji9]

Miłego dnia kochane [emoji6]

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika

reklama
Agnesis wstawilabym ci zdj ale na zawal zejdziesz [emoji16]
No w pracy P paleta zleciala na palec i caly siny , napuchniety , krwiak pod spodem , okazalo sie wczoraj ze sam nie odpadnie i trzeba chirurgicznie ...
Jestesmy juz po , bez znieczulenia mu podwazyli i wyrwali alc bardzo , ketonal 100 obowiazkowy ! [emoji14]
I tak mam 2 dzieci + 3 zwierzaki [emoji16]

Eveee dopisane [emoji6]
Serduszko ponoc od bety ponad 3000 , wiec zapewne juz jest [emoji3]

Ja nie lubie , lubie to zalezy ale jakos sama soba mnie wnerwia [emoji39]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Do góry