reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A mi się nie chce iść do pracy :/ w sumie nic mi się nie chce. Wyszłam z psem, kupiłam kawę, bo się skończyła i może tego mi właśnie brakuje ;)
Poza tym czuję ból w szyjce i trochę jajniki, nie mocno, ale czuję i to mnie martwi. Dodatkowo ten okres miał bardzo jasny kolor i wczoraj się dowiedziałam, że to źle. Może oznaczać jakieś problemy np. z endometrium albo krwiaka. Wizyta za dwa tygodnie, chyba jakoś wytrzymam, ale ten cykl odpuszczam, bo rzeczywiście czuję, że coś jest nie tak, a nie chce ryzykować.

Witam

Xbum no u mnie jakos leci, mdlosci nadal towarzysza:/ ale wierze ze za chwile przejda!!!
Wlasnie czekam za detektorem tetna, przynajmniej bede spokojniesza!

Karola gratuluje synka;)
Ja jak dowiem sie jaka plec to zaczne po malu kompletowac rzeczy...by mniec mniej pozniej do kupienia.

Pozdrawiam Was dziewczyny i Wam kibicuje &&&&&

Witam

Xbum no u mnie jakos leci, mdlosci nadal towarzysza:/ ale wierze ze za chwile przejda!!!
Wlasnie czekam za detektorem tetna, przynajmniej bede spokojniesza!

Karola gratuluje synka;)
Ja jak dowiem sie jaka plec to zaczne po malu kompletowac rzeczy...by mniec mniej pozniej do kupienia.

Pozdrawiam Was dziewczyny i Wam kibicuje &&&&&
A w którym jesteś tc?

Czesc dziewczyny ! [emoji6]

A ja z P w poradni chirurgicznej jestem , dziś będzie miał sciagany paaznokiec [emoji16]

A do naas po poludniu ma wpasc tesciowa tak sie cieszę [emoji34]

Agnesis no ciekawe co ci , ale lepiej sie umowic i obejrzec , co tam na dole słychać [emoji6]

Mi to się @ leje i leje coś czuje , ze bankowo 7 dni będzie.

Julia no dzień dobry kochana [emoji8]
Oby szybko znikly , ale takie mdlosci to będzie dziewczynka druga [emoji6]
No detektor jest supeer , tez mialam z małą i w chwili stresu sobie go uzylam , ja miallam taki od 10tc [emoji9]

Miłego dnia kochane [emoji6]

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika

reklama
Agnesis wstawilabym ci zdj ale na zawal zejdziesz [emoji16]
No w pracy P paleta zleciala na palec i caly siny , napuchniety , krwiak pod spodem , okazalo sie wczoraj ze sam nie odpadnie i trzeba chirurgicznie ...
Jestesmy juz po , bez znieczulenia mu podwazyli i wyrwali alc bardzo , ketonal 100 obowiazkowy ! [emoji14]
I tak mam 2 dzieci + 3 zwierzaki [emoji16]

Eveee dopisane [emoji6]
Serduszko ponoc od bety ponad 3000 , wiec zapewne juz jest [emoji3]

Ja nie lubie , lubie to zalezy ale jakos sama soba mnie wnerwia [emoji39]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Do góry