reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi tak nowy cykl i jak too się mówi nowe szanse, no obejrzymy , obejrzymy ... [emoji6]
Oby się żadne chorobsko nie przyplatalo ! [emoji4]

Agnesis czemu mają ci dac wypowiedzenie ?....

My bylismy na spacerku troszke , wczoraj sobie tak ramiona spieklam ze dziś umieram x2 [emoji16]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

reklama
Bum, bo kombinują jak mnie zwolnić przez to, że zaszłam w ciążę. Logicznym jest dla nich to, że jak raz zaszłam to będę chciała zajść znów. Usłyszałam nawet, że jak chcę zajść w ciążę to lepiej byłby jakbym poszukała innej pracy :-D jebłam i nie mogłam wstać, ze śmiechu, ale jak już wstałam to taka byłam wściekła.... Bezczelności nie znoszę, ponad wszystko chyba!
Ale mam umowę na czas nieokreślony, więc wypowiedzenie 3msc i jak w ciągu tych 3 msc zajdę to wypowiedzenie muszą cofnąć.

edit: a weź tu zajdź w 3 msc! :cool:

hej bum ciese sie ze malpa sie pojawila
paraplu bede tesknic daj znac czasem co u ciebie
a ja mialam taka akcje w nocy ze szok jajniki bola niessamowicie o seksie mozemy zapomniec bo placze tak bola ledwo chodze czekam na ten poniedzialek jak na zbawienie zrobie bete i odstawie ta luteine

Agnesis o ja pierdziuuu !
Serio bezczelni ale quwa taak bo jakbys zaszla to by ci musieli placic i to ich boli masakra [emoji48]
No właśnie zajść w 3 miesiące to jakiś cud , ale życzę Ci tego [emoji8]

Lusia oj co to się dzieje ...
Oby bol szybko przyszedł ! [emoji8]

Quwa a ja mam @ ze skrzepami [emoji46]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Luska no i to chyba przez to tak brzuch boli [emoji57]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Patunia jakoś daje radę , choć bez ketonalu się nie obeszło [emoji6]

Dziewczyny meldować się !
Zaciazyly i nas gdzieś mają no, no nie ładnie ...

Julka co tam u ciebie , dawno nie pisalas, jak mdłości ? [emoji6]

Karola jak po weselichu ?
Dziś miałas połówkowe ?! Jak tam ?

Kruczyca co ty tak rzadko u nas jesteś? [emoji57]

Tynka jak tam wyniki, macie juz jakieś?

Oleczka , Artemida co tam dziewczyny ? [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe [emoji777]

reklama
Patunia no trzeba [emoji14]

Kolezanka ze sklepu , kuzde tak samo sie leczyla bo zajsc chciala , kupa kasy na badania i wizyta , a ta mi dzis , ze 2 miesiace temu odpuscila bez żadnych wspomagaczy itp i w ciazy jest !
A sie dziewczyna 3 lata leczyla , boziu taka to ma szczęście [emoji14]
Chyba serio , te odpuszczenie tak działa [emoji16]

KAROLA 5.07 - połówkowe [emoji777]

Do góry