reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie koniec @ deszczu brak nie padalo od ponad miesiaca susza trwa maz podlewa ogrodek, jutro mamy wizyte w poradni boje sie ale musze dac rade mam zajrzec do cioci i malej co sie urodzila w piatek ma zapalenie pluc takie malenstwo lezy w inkubatorze buu...

Kruczyca nie ma źle no 15 min , ja to teraz będę jeździć 50min jak dobrze pójdzie i nigdzie rozkopane nie będzie ...

Julia a kiedy jakaś wizyta ? [emoji4]

Anula bedziemy mocno trzymać kciuki , będzie wszystko ok kochana musi być [emoji8]

Lusia super , ze @ sie skończyła [emoji3]
Boziuu takie malenstwo i juz zapalenie pluc , może jakaś infekcja poprostu [emoji58]

U mnie popadało trochę i sobie poszło ....
Kruczyca- gratuluje pierwszych mdłości :-)
Bum- ciacho wyglada smakowicie :-)
Luska- będzie dobrze w poradni daj znać

Test w wczoraj pokazywał bladziocha tempka wysoka , a tu nagle poleciał skrzep i już żywa krew :( tak wiec 1dc , pierwszy raz od paru miesięcy miałam takie dziwne objawy trudno , tak jak kiedyś pisałam w tym miesiącu dwa razy zawitała u mnie @ :-(
Miłego wieczoru

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula ja tez się boję ale wmawiam sobie ze jest dobrze.
Lusia zdrowka dla maleństwa
Nati współczuję. Oby to był ten cykl
Bum to daleko masz do tego do lekarza

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nati oj przykro mi kochana [emoji17]
Ale masz chociaz fajnie , ze krótkie te cykle masz...
A teraz kiedy @wychodzi ?

Kruczyca no daleko , daleko ale to najbliżej gdzie mi zrobi ten monitoring ...
W ciąży też tam jeździlam , ale z P , no autem byliśmy w 25 minut a wiadomo jak to autobus jeździ [emoji53]

reklama
Do góry