reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola o matko!!! Dobrze, ze drabina spadla na auto a nie na kogos. Duzo naprawa by kosztowala?

My wlasnie przymierzamy sie do kupna kombiaka ale na razie sie rozgladamy. Kupimy najwczesniej w lipcu jesli trafi sie cos fajnego.

No jeśli będziemy go naprawiać to trzeba liczyć ok 1 500 zł... Na samą myśl mam łzy w oczach. POtem dowiedziałam się się, że moja mama próbowała łapać tą drabine i siniaka się nabawiła. Dziękować Bogu, ze nic więcej się nie wydarzyło bo auto jest nic nie warto jeśli chodzi o ludzkie zdrowie...

reklama
A my dzisiaj lenia mamy jak widac :) dam im jeszcze pare min. i trzeba wstawac.
Jak ja kocham te pieronki [emoji7]
1464598573-uee4my.jpeg

9ewnvfxmgto5niho.png

Karola dobrze ze nic się nie stało nikomu. Jak się czujesz?
Ja juz po becie... Czarujcie dziewczyny bo dziś jakiegoś stresa mam.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ja juz modły odstawilam ! teraz trzymam kciuki ;)

Karola no masakra z tym autem.

Bum rób coś dobrego na obiad to przyjadę bo ja nie robie nic ...

Paraplu ładny widok ....moja kanalia tez kima

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Jugo miała coś na 13 monitoring ja mam dopiero na 18 , ale o 16:44 autous już ...

Na obiad sama nic nie robię , ogarniam syf jaki jest w domu a w zamrazalce mają pierogi z kapusta i miesem wiec do wody tylko i gotowe [emoji12]
W te ciepło mi to sie jesc nie chce [emoji16]

Do góry