reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum- następna @ 25.06 ,mi to w tym cyklu nawet na monitoring nie chce się iść , ale może humor mi się poprawi po @ idę do łóżka miłych snów i trzymam &&& za jutrzejsze wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) jak tam poranek mija?
Stresik przed wizytami? :) K poszedł do pracy i się tak kręce od 5...bedzie trzeba iść do lekarza to mi się spać zachce ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Nati następny cykl to kolejna szansa będzie dobrze :))

Kruczyca a na która masz ?[emoji14]

Jeju ją noc miałam super najpierw K chrapal a później burza byla tak że spałam z przerwami[emoji14]

Zu już w przedszkolu zaraz biorę się za obiaad[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Nati następny cykl to kolejna szansa będzie dobrze :))

Kruczyca a na która masz ?[emoji14]

Jeju ją noc miałam super najpierw K chrapal a później burza byla tak że spałam z przerwami[emoji14]

Zu już w przedszkolu zaraz biorę się za obiaad[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na 19.45 ;) o 11 ide na bete

Kruczyca kciuki !

Ja juz po .... myślałam że zapaści dostane w drodze
..w każdym razie ....jest kropek ,żyję i ma się dobrze .... żeby nie było kolorowo jest bonus w postaci mięśniaka w macicy i pogrubienie prz jajowodzie być może krwiak-obserwujemy .... tona leków,wymazy pobrane i 4 giolki krwii oddane ... Wizyta za tydzień .... jak będzie działo się cokolwiek izba przyjec

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejka [emoji4]

Kruczyca ooo to masz spanie , ja nie słyszę jak P wychodzi [emoji6]

Oleczka pomysł na obiad jaki masz ? [emoji16]

Anula avatarek piękny [emoji170]
Rosnijcie zdrowo i bezstresowo , wszystko będzie ok ! [emoji8]

Anula ciesze się że wszystko dobrze z malenstwem. Zobaczysz że tak już zostanie. Trzymam kciuki za następna wizytę.
Bum no ja mam strasznie płytki sen... Wszystko słyszę

Na 19.45 ;) o 11 ide na bete

To sie pochwal pozniej :) na bank wszystko jest dobrze :)

Kruczyca kciuki !

Ja juz po .... myślałam że zapaści dostane w drodze
..w każdym razie ....jest kropek ,żyję i ma się dobrze .... żeby nie było kolorowo jest bonus w postaci mięśniaka w macicy i pogrubienie prz jajowodzie być może krwiak-obserwujemy .... tona leków,wymazy pobrane i 4 giolki krwii oddane ... Wizyta za tydzień .... jak będzie działo się cokolwiek izba przyjec

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Anulka nie stresuj sie :) Kropek ma sie dobrze a Ty dostalas leki. Takze tylko czekac, dbac o siebie i kontrolowac :) bedzie dobrze :*

9ewnvfxmgto5niho.png

Hej :)

Ale dawno mnie nie było i mam mnóstwo Waszych postów do nadrobienia. Jakoś tak weny ostatnio nie miałam do pisania, a w czwartek pojechaliśmy na nasz wypoczynek. Było naprawdę super... Jak na 8 - osobową grupe, z którą nigdy nie wiadomo czy się człowiek dogada było rewelacyjnie. Odpoczęliśmy i pobawiliśmy się w swoim towarzystwie.
Oczywiście nie obyło się bez przygód. Nie dość że okrutnie się pokłóciłam z moim M, to jeszcze zostaliśmy bez samochodu. Na czas wyjazdu zamieniliśmy się samochodami z moją mamą, bo ona ma kombii. W sobote przez południową część Polski przeszły straszne burze. Wynikiem tego mamy rozwalony samochód przez drabine. Jak mama mi zadzwoniła to myślałam, że zawału dostane. Dobrze że nikomu w domu nic się nie stało. Niestety czekają nas wydatki, bo przednia szyba do wymiany, no i napewno trzeba wyklepać bok i maske... Narazie daliśmy sobie czas i spróbujemy sprzedać uszkodzone autko, a kupić w zamian jakieś w wersji kombi... Jak się nie uda w ciągu dwóch tygodni to będziemy je naprawiać...

Kciuki dziś za wizytujące i za wszystkie inne planowane zadania :) Ja się już piątku doczekać nie moge :)

reklama
Karola o matko!!! Dobrze, ze drabina spadla na auto a nie na kogos. Duzo naprawa by kosztowala?

My wlasnie przymierzamy sie do kupna kombiaka ale na razie sie rozgladamy. Kupimy najwczesniej w lipcu jesli trafi sie cos fajnego.

9ewnvfxmgto5niho.png

Do góry