reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4]

Krew na badania upuszczona i 65 zl w aptece zestawione a kupiłam tylko witaminy na drugi trymestr i magnez z wita B6. Same witaminy 49 zl. Normalnie tojest czyste żerowania na ciężarnych...

Anula, całe szczęście ze juz wychodziicie. Znaczy się wszystko w porządku[emoji4] Zdrówka dla młodego.

Jugo, powodzenia na becie.

Dziewczyny, nie rozpisuje się bo zaraz zejde. Mam takie mdlosci ze strach się bać.

reklama
anula: tak, upuszczona. Z oznaczaniem bety u mnie jest tak, że jak oznaczę to zaraz @ przychodzi. Tak samo jak kiedyś do lekarza poszłam, bo mi się @ spoźniała to dostałam przed gabinetem :D Hahaha

moniusia: oglądałam, oglądałam i też myślę, że Szpak pokazał co trzeba i bardzo dobrze zaśpiewał. Zresztą, to miejsce, które zdobyliśmy od widzów to jednak świadczy o tym, że było super :) Już się nie mogę doczekać fotek. Nie zwariujesz, nie zwariujesz...trzymam kciuki, żeby psychicznie było dobrze, bo wiadomo, że to wszystko stres cholerny :/ &&&&&&&

nati: u mnie tak zimno, że założyłam kurtkę jesienną i czapkę :/ Wieje i leje :D A do kawki ciacho było? :D Ja nie testuje :p A ty na kiedy test zaplanowałaś? :D

kruczyca: ale szybko ci poszło z dowodem :) Ja swój wymieniłam po kilku latach od ślubu :p Dokładnie pamiętam minę pani w urzędzie :D

tynka: to jest fajne w imprezach, że można dostać trochę jedzenia i potem jest luzik z gotowaniem na następny dzień :D No zobaczymy co tam mi wyjdzie z tej bety...

anula: o to fajnie, że wychodzicie dzisiaj :) A betą się nie przejmuj, bo czy dzisiaj czy jutro to nie ma znaczenia :)

julia: byłam, wynik jakoś po południu. Jak ci się poniedziałek zaczął?

Ostatnia edycja:
Anula super ze dziś wychodzicie. W domu synek na pewno wróci szybciej do siebie:-) a powtarzasz test?

Karola a zobacz na gemini te witaminy. Tam naprawdę mają bardzo dobre ceny.

Ja się strasznie boję zrobić jutro test. Będzie dopiero 28 dzień cyklu a mój ostatni trwał 35 dni...ale w tym cyklu miałam owu wcześniej więc liczę że cykl będzie krótszy. Temp nie mierze. Zawzięłam sie i koniec.

Tynka jutro jesteśmy z Tobą :)

Jugo no czekam z niecierpliwością ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: co na obiadek dzisiaj planujesz?

karola: suplementy są bardzo drogie :| Niech mdłości sobie idą, ale już za pasem masz 2 trymestr i może odejdą :)

tynka: znam dobrze ten stres przed zrobieniem testu czy bety :/

anula: a ja jakoś nie czekam mocno na wynik. Podejrzewam co zobaczę :D Czekam pod tym względem, że zacznę pić inofem i brać dupka na wywołanie :)

Dziewczyny niedługo moja 1 rocznica ślubu. Macie jakiś pomysł jak mogłabym to uczcić? Kupowalyscie coś mężowi?

Mój ciągle chodzi smutny i wszystkim się stresuje. Wiem że to przez to ze nam się nie udaje. Chciałabym żeby chociaż na chwilę o tym wszystkim zapomniał.

tynka: my sobie wyjechaliśmy i pamiętam, że było dużo bzykania :D Najlepsze co można robić, żeby się odstresować :) A tak na poważnie, to zmiana miejsca, nawet na 1-2 dni, bardzo pomaga z spuszczeniu ciśnienia. Nie musi być daleko, byle tylko być razem :) Zrobiłam wtedy taki album ze zdjęciami z tego roku co świętowaliśmy. Pamiątka jest bardzo miła :)

Tynka tez myślę że jakiś mały wyjazd dobrze Wam zrobi. Wezcie album ze zdjęciami, film. Powiedz ze dziś nie myślicie i nie rozmawiacie o problemach. Jesteście tylko Wy tak jak przed ołtarzem :) a ja zauwazylam ze jestem żoną 'juz' miesiąc :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo u mnie dziś filet w sosie koperkowym z ziemniaczkami i salatka [emoji6]

Tynka tak wyjazd jak najbardziej Wam dobrze zrobi [emoji4]

Ja serio mam jakieś urojenia bi iest mi znów nie dobrze !
To tak czy owak to raczej nie możliwe zebym juz sie tak czula do dupy.

reklama
Też myślałam o wyjeździe ale nie wiem czy dam radę go gdzieś wyciagnac:-/ spróbuję w każdym razie

Kruczyca o jaaaaaa ale ten czas leci!

Do góry