reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

moniusia: hahahaha podoba mi się opcja z szokowaniem dużą ilością newsów :D Wow! A pamiętam, kiedy zaczynaliście budowę...A już przeprowadzka :D W przeprowadzkach dobra jest właśnie selekcja rzeczy. Wiadomo, że trzeba czas na to poświecić, ale to zaaowocuje :) Super :) Jutro od razu dostaniesz recpety czy już coś bieżesz?

xbum: a to nie widziałam takiego masła :D Ten twój organizm niezłe psikusy robi :D Czas pokaże co będzie :)

nessi: miłego :)

anula: no to dobre wiadomości. Odeśpisz jak wrócicie do domku :) Uff...

reklama
Monius noo opowiadaj :) na parapetówke wpadamy :)

Jugo krew upuszczona ?

Bum no oby a jak nie to tez damy rade .... chyba .... zaraz obchod coś się nie spieszą

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula, to najważniejsze... ! :)

moniusia: hahahaha podoba mi się opcja z szokowaniem dużą ilością newsów :D Wow! A pamiętam, kiedy zaczynaliście budowę...A już przeprowadzka :D W przeprowadzkach dobra jest właśnie selekcja rzeczy. Wiadomo, że trzeba czas na to poświecić, ale to zaaowocuje :) Super :) Jutro od razu dostaniesz recpety czy już coś bieżesz?

No :D także raz na jakiś czas, ale z przytupem :p
No tak... zleciało. W sumie budowaliśmy się od lipca. Więc nawet roku nie ma. Myślałam, że się nie da, ale poszło szybciutko :) Jak posprzątam urządzę, wrzucę Wam zdjęcia :) Ja uwielbiam się pakowac itd..:) na wycieczki szkolne to 2 tygodnie wcześniej się pakowałam :-D
Co do selekcji to również to uwielbiam, nie lubię jak coś leży u mnie nieużywanego długo. Wadzi mi to tylko, brrr :)

Tak, dostanę recepty, zbada mnie czy wszystko ok no i za kilka dni zaczynam, bo lada chwila @... Zwariuję ... o_Oo_Oo_O

Oglądałyście eurowizję? Mega. Nigdy nie byłam jej fanką, ale Michał rozwalił system :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Dziś do pracy , jak u was pogoda u mnie słonko tylko zimno tak jakoś
Czy któraś się dziś odważy i zrobi teściora?
Moniusia- ja to się nie mogę doczekać naszej budowy ale jeszcze ze 2lata , czekamy na foty
Anula- zdrowia dla małego, rok temu tez nocowałam w szpitalu 3 doby tyle ze wygodne fotele ale wiem jak to jest oka człowiek zamknąć nie może
Ja już u koleżanki na kawce :-)
Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) u mnie raz słońce raz deszcz ;) ide dzis w koncu po dowód. Uwierzcie że wniosek skladalam 5maja a w czwartek 12 go o tak sprawdzałam na stronie czy może już jest jakiś postep a tu mi pisze ze juz gotowy do odbioru. Normalnie szok

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Kruczyca tak to jest z imprezami rodzinnymi, ja też jak gdzieś jadę to mam wrażenie że każdy na brzuch patrzy tylko nikt nie ma odwagi zapytać. W dodatku przytyłam po ślubie więc na bank mi już rodzinka nie raz tylek obrobila.

Anulka o matko! Całe szczęście że z małym już dobrze. Nawet nie umiem sobie wyobrazić ile się strachu najadlas! Niech mlody szybko wraca do zdrowia. A ty krew oddalas?

Jugo nie mogę się doczekać twojego wyniku! Oby był piękny trzycyfrowy :-)

Moniusia wszystkiego dobrego w nowym domku wam życzę. Można powiedzieć że zaczynali od nowa. Oby ten dom przepelnial się tylko dobrymi doświadczeniami. Trzymam kciuki za wasze kolejne podejście. Tym razem się musi udać!

Bum ja też mam wannę i za nim jej nie oddam. Ale na przeróżne brudy używam cilit Bang. Genialny jest. Ewentualnie mleczko takie ale firmy nie pamiętam.

Luxi? Szczyt mdłości pewnie com? Dasz rade:-*

A ja spalam wczoraj po imprezie od 21 do 9 rano. Szok! W ogóle od 19 już byłam nieprzytomna...Dobrze ze trochę jedzonka dostałam to nie muszę dziś obiadu gotowac:-)

Nie upuscilam krwii l jutro to zrobię rano .... wychodzimy do domu ,czekam na wypis

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Heja ja na chwile wpadam;)

Anulka zdrowka dla mlodego! Ale co sie najadlas strachu to masakra:/

Jugo bylas juz na badaniu? Kiedy wyniki?

Kruczyca no to super ze dziś odbieerasz dowód ! [emoji4]

Tynka to sobie pospalas [emoji6]
Wypoczeta 100% ..

Anula to super, ze do domku jedziecie [emoji6]

Ja się wykapalam , zaraz do spożywczego muszę szybko skoczyć bo u nas też pada strasznie a malej nie będę ciągła i obiadek robić ...

reklama
Do góry