reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo trzymam kciuki jutro !
Ja miałam zrobić ale nie wiem czy dam radę .... może młody mnie puści bo Tu w szpitalu przecież jest labo ... zobaczymy .....

Ness tylko nie odleć kochana :)
Tez bym coś zjadła - cokolwiek .... ale młody nie może więc wytrwam z nim ....

Szok normalnie ze ja żyję jeszcze .... bieglam dziś mu nawet na ratunek sprintem .... kondycja nie jest zła a wydawała się zawstydzac ....
no noc prze dema długa wiec jak młody będzie spał to przelece bb w zdluz i w szerz....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Zanim pójdę Anusia - przykro mi z powodu małego ... znam ten ból niestety - też się tych urazów u mojego nazbierało. Znam ten strach, trzymam kciuki by szybko małemu przeszło ... a Ty się nie denerwuj, dzieci szybko dochodzą do siebie, musisz uważać na groszka :)

Bum śmiech i głos mamy podobny :D Nadia jak nas nie widzi to nas myli kto coś od niej chce ;) ja to choruje ostatnio na takie dobre prawdziwe maselko i świeży chlebek

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ja tak samo mogę nie mieć szynki , sera warzyw wystarczy masło hihi [emoji6]

Uciekam spać bo nic mi nie przechodzi , herbatke jak cos wypilam wiec mozna isc [emoji4]

Dobranoc [emoji8]

Bum tak zostajemy na obserwacji ...lepiej tu pod opieką nuż swirowac w domu tym bardziej ze wymiotowal

..

Ness my też już dużo przeszliśmy także taka noc to pikuś .... ważne ze jest o niebo lepiej ....

co się stresu dziś najadlam to trudno nie dało się inaczej ..

kolorowych kobity

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry