reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula wdech i wydech będzie ok i się nie stresuj bardzo [emoji8]

Kruczyca aaaha , no to fajnie ze w ciąży jesteś , ciekawe czy wiedzą juz jaka płeć będzie [emoji13]
Dobrze ale tez i szkoda ze ja tu nie mam żadnej rodziny jedynie to mama , siostra i brat zero ciotek , zero babci , wujkow kuzynów itp itd , ale dokładnie czasemtona zdjęciach lepiej [emoji6]

reklama
Jugo ale to jest masakra nie dawno wymienialismy i ta jakas dziwna z wczesniejsza nie bylo takiego problemu...
A gdzie twn Cilit dostac ?
Kurcze no u mnie tez cieezko po kazdy by było [emoji23]
Z rana betka ?

xbum: cilit w większości sklepów chemicznych jest i w dużych marketach. W biedronce nie widziałam ani w lidlu też nie :( Tak, beta z rana. No jestem zmuszona, żeby ją zrobić, bo @ nadal nie ma :/ A nie chce mi się bawić z nią w ciuciubabkę ;)

Jugo ooo to zapisane i będę szukać , dzięki [emoji8]
No to jutro z rana trzyma kciuki , oby piękna betka była [emoji4]
No i gdyby nie patrząc jutro już 34dc [emoji6]

reklama
Ja musiałam zjeść pól bułki chociaż z masłem ale dalej żołądek muli , najlepiej zabije go spaniem ...
A man takie pyszne masło z irlandii no innego nie jem [emoji12]

Kruczyca no jakieś podobieństwo tam jest [emoji6]

Do góry