reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czesc dziewczyny[emoji4]

Anula, mocno zaciskam kciuki co by to teraz była najnudniejsza ciąża ever&&&&

Bum, Jugo jak to kiedyś jedna dziewczyna gdzies na forum mowila "dopóki nie ma @ jest nadzieja"[emoji4]

Ktuczyca, udanej komunii. Oby pogoda dopisala a Wam miło czas zlecial[emoji4]

Dobra, moja skleroza dalej działa bo już zapomnialam co jeszcze komu napisać. Mnie objawy się uspokoilo do piątku. Od piątku męczą mnie takie mdlosci ze szok. Leżę i zdycham. Jeszcze głupia zaparlam się wczoraj i oglądałam Eurowizje do 0:30. Tak mnie zdenerwował to głosowanie. Te głosy jury to czysta polityka A nie konkurs piosenki. Dobrze ze są jeszcze głosy widzów i wg nich Szpak był 3 a w rezultacie 8. Moim zdaniem dobry wynik ale mógł być nieco wyższy.

Wczoraj w szkole ciekawe rzeczy nam wykladali. Wiecie, że kobiety w w ponad 90% mereoropatki i przez to ze wiosną i jesienią są największe zmiany prądów czy frontów w tym okresie odnotowuje się najwięcej poronien? Coś w tym musi być bo jak się pogoda zepsuła to ja juz chodzę jakby mnie z krzyża zdjeli.

reklama
Hej, hej,

paraplu: a to chłop! Co colę wypija ciężarnej! Niech teraz zapas zrobi :D

xbum: to wcale nie musi oznaczać @ :D Tak jak pisze Tynka - może być zagnieżdżanie :D To masz ten sam dzień cyklu co ja, bo ja też dzisiaj 33 :)

tynka: prawie zaplułam monitor jak przeczytałam o twojej jajecznicy! My mieliśmy na spacer iść, ale jakoś się dziwnie chmurzy i wieje, więc nie wiem czy pójdziemy. Może po obiedzie. A ty co masz w planach na dzisiaj?

julia: korzystaj z wolnego i odsapnij trochę :)

kruczyca: przyjemnego dnia :) Niech pogoda dopisze na komunii i jedzenie po :) Oooo nie mogę sie doczekać fotek z wesela :) Szybko wracaj :D

anula: wiem coś o tym, bo ja też zwykle robię śniadania :) Chociaż mój to ostatnio się stara i chociaż herbaty mi donosi :D Ha! Wiedziałam, że test zrobisz :D To jest silniejsze od nas :D:D:D &&&&&&&&&&&&&& zaciskam, żeby było dobrze :)

lux: ale ten czas leci. Już ci 8 tydzień wskoczył! Mam nadzieję, że spadek formy chwilowy. Chociaż jak się ma świadomość, że to wszystko dla dziecka to jakoś łatwiej się żyje :)

karola: mnie też zbulwersowało to głosowanie. Stare pryki dają punkty w zależności od koperty, którą dostali. Widać, że się ludziom piosenka PL podobała, a to co nam przyznali to jakaś komedia :/ Wszystko to polityka i wiadomo co :/ Beznadzieja.

Jestem, jestem. Wstałam jakoś po 7. Trochę poczytałam, trochę serialu obejrzałam a teraz leżę i kwiczę po herbacie i ciachu :D

Karola tez ogladalam do konca eurowizje i smialismy sie z P, ze Niemcy tylko 11 pkt i ostatnie miesjce [emoji16]
Mdlosci się zaczynaja ?
To mnie tez jakoś w tym tygodniu siezaczely i nie puściły hoho [emoji16]

Jugo ale ja nie wierze , ze to zagnieżdżanie nie... @ powinna dzisiaj być wiec czekam, no 36. 6 mialam eh..
Stresuje sie no , bo bardzo bym chciała ale wiem ze lipa będzie ..
Ale tak jak karola napisala poki nie ma jest nadzieja [emoji6]
Tak mamy tak samo 33dc [emoji4]

Jugo mam nadzieję ze u ciebie sie na @ nie zapowiada ? [emoji6]

Hej, hej,

paraplu: a to chłop! Co colę wypija ciężarnej! Niech teraz zapas zrobi :D

xbum: to wcale nie musi oznaczać @ :D Tak jak pisze Tynka - może być zagnieżdżanie :D To masz ten sam dzień cyklu co ja, bo ja też dzisiaj 33 :)

tynka: prawie zaplułam monitor jak przeczytałam o twojej jajecznicy! My mieliśmy na spacer iść, ale jakoś się dziwnie chmurzy i wieje, więc nie wiem czy pójdziemy. Może po obiedzie. A ty co masz w planach na dzisiaj?

julia: korzystaj z wolnego i odsapnij trochę :)

kruczyca: przyjemnego dnia :) Niech pogoda dopisze na komunii i jedzenie po :) Oooo nie mogę sie doczekać fotek z wesela :) Szybko wracaj :D

anula: wiem coś o tym, bo ja też zwykle robię śniadania :) Chociaż mój to ostatnio się stara i chociaż herbaty mi donosi :D Ha! Wiedziałam, że test zrobisz :D To jest silniejsze od nas :D:D:D &&&&&&&&&&&&&& zaciskam, żeby było dobrze :)

lux: ale ten czas leci. Już ci 8 tydzień wskoczył! Mam nadzieję, że spadek formy chwilowy. Chociaż jak się ma świadomość, że to wszystko dla dziecka to jakoś łatwiej się żyje :)

karola: mnie też zbulwersowało to głosowanie. Stare pryki dają punkty w zależności od koperty, którą dostali. Widać, że się ludziom piosenka PL podobała, a to co nam przyznali to jakaś komedia :/ Wszystko to polityka i wiadomo co :/ Beznadzieja.

Jestem, jestem. Wstałam jakoś po 7. Trochę poczytałam, trochę serialu obejrzałam a teraz leżę i kwiczę po herbacie i ciachu :D
ja jak bym mogla to bym przespala dzis caly dzien, a ne moge, bo wyjezdzamy

xbum: tak na prawdę nie mamy kontroli nad tym co będzie na tym etapie. Albo będzie ciąża albo nie..niby proste a ile wątpliwości potrafi zasiać :D Temperatura nadal wysoka, bo 37,2. Nie czuję się tak jak przed @.

lux: śpij luxi, ciężarnej wiele się wybacza :D:D:D

Jugo no mi się utrzymywała na 37. 1 i taki gwałtowny spadek..
No tak albo ciąża albo nie aale wiadomo człowiek się trochę nakreci wredota przyjdzie i humor zdupczony [emoji41]
Nooo Jugo mocne kciuki bys z anula spotkała sie na styczniowkach ! [emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji8]

Jugo no ale też masz się lepiej bo masz te cykle regularne i nie wyczekujesz nie wiaadomo ile i mozesz zrobić betke już jutro [emoji4]
A mi bez ciąży @ się może przesunąć bardzo sporo [emoji17]
U ciebie to podejrzane bo @ jak w zegarku była [emoji13]

Xbum jesli to dopiero 9 dzien to napewno @ teraz niedostaniesz musisz liczyc od owu a nie jak mialas w poprzednim cyklu...ja niestety zawsze tez mialam obsuniecia w terminie...
Mozesz mi bardziej rozwinac ten temat z twoim l4? Na pw?;)

Anula piekne kreski ! Mocno zaciskam kciukasy&&&&&&&
Podzielisz sie Aniolem strozem?[emoji6]

Tynka ja tak bardzo Tobie kibicuje i wierze ze leki M pomoga i Wam sie uda&&&&
Kochana ja wogole ciazowo sie nie czulam i nie czuje, no moze trochw piersi sa tkliwe i sutki i to wszystko narazie. Jutro zaczynam 5 tydz jak dobrze mowie

Jugo slonce zaciskam mocno mocno &&&&& za jutro

Ale bedzie jutro kibicowanie Jugo i Anuli[emoji4][emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Julia hmmm no ale spadła temp a mi zawsze spada w dzień @.
Buuu porypane to..
Tak już pisze.

Do góry