Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana u mnie całe osiedle w ciąży, a w najnowszym katalogu Castoramy babeczka z brzusiem reklamuje różne bajery Nie wspominam o mamach w szkole ...
Cześć dziewczyny - tak mi wasz wątek wyskoczył postanowiłam napisać . Rozumiem ze tutaj mix starajacych się jak i juz w ciąży ? Ja chyba dziś mam owulację - ciekawe czy będzie szczęśliwa hyhy. Mam jednego synka 3 latka i teraz myślę o rodzeństwie-powoli się przymierzamy .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis 7 dzien po owu. Brzuvh pobolewa duzo bialego sluzu no i szyjka bardzo zamknieta niepamietam kiedy taka byla .. Co myslicie ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem loda
Ja zaleglam na leżaku ale nie zrobiłam nic [emoji23]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Czesc kochana! ja tez staracaja!! pozdrawiam [emoji4]Cześć dziewczyny - tak mi wasz wątek wyskoczył postanowiłam napisać . Rozumiem ze tutaj mix starajacych się jak i juz w ciąży ? Ja chyba dziś mam owulację - ciekawe czy będzie szczęśliwa hyhy. Mam jednego synka 3 latka i teraz myślę o rodzeństwie-powoli się przymierzamy .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom