reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo skosztuj nie pozalujesz [emoji4]
Ja wcinam smakije z sosem malinowym [emoji16]

I pogoda sie brzydka zrobiła..

No ja tez wszystko porobiłam i czekam na P az przyjedzie po nas tak kolo 18 ale strasznie się to dluzy...

Xbum mi wychodzi termin na 16 stycznia;)

Gin odpisala zeby jutro zrobic jeszcze raz bete, od jej wyniku zalezy co dalej...

Anula zazdroszcze przyjade do Ciebie na ten lezaczek;)

Ja jestem w pracy...jutro rowniez:/ ale ide na nadgodziny wiec kasa pocieszy mnie hehe.
No jestem ciekawa co ta jutrzejsza beta pokaze...dobrze ze jestem w pracy i niemam czasu myslec!

A u mnie też wszyscy w koło zachodzą tylko nie ja [emoji30]

Kruczyca mnie też coś boli podbrzusze więc łącze się z
tobą ..

Lux a do kiedy chcesz pracować ?

Kochana u mnie całe osiedle w ciąży, a w najnowszym katalogu Castoramy babeczka z brzusiem reklamuje różne bajery :D Nie wspominam o mamach w szkole ...

Cześć dziewczyny - tak mi wasz wątek wyskoczył postanowiłam napisać :). Rozumiem ze tutaj mix starajacych się jak i juz w ciąży ;) ? Ja chyba dziś mam owulację - ciekawe czy będzie szczęśliwa :D hyhy. Mam jednego synka 3 latka i teraz myślę o rodzeństwie-powoli się przymierzamy ;).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :)

Ja dzis 7 dzien po owu. Brzuvh pobolewa duzo bialego sluzu no i szyjka bardzo zamknieta niepamietam kiedy taka byla .. Co myslicie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tu to można wróżyć chyba raczej ,,, śluz biały po owu nie musi oznaczać już ciąży a ból brzucha może być objawem typowo subiektywnym Trzymam kciuki :)

Jak mówiła tak też uczyniła :D Masz Ty silną wolę ... ja bym się za te testy łapała z samego rana :D

kamka_84 - Witaj :) Bo wcześniej chyba nie miałam okazji:)

Co tam dziewczyny ??
Piątek a wy ciszaaaa [emoji41]

No wyspałam się to jestem :D WeeeeeekEND :D

Ja zaleglam na leżaku ale nie zrobiłam nic [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula dzień dnia leżing stosuje - ja też chce :D

xbum: jak tam po siłce? Dałaś sobie wycisk? :D

nessi: powiem ci, że przeszło mi przez myśl ponowne testowanie, ale szybko podeszłam do zamrażarki z lodami i przeszła :D Hahaha

julia: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno zaciskam za jutro :) To trochę dodatkowej kaski ci wpadnie ;)

luska: hop hop

Witam nowe koleżanki :) Powodzenia :)

reklama
Cześć dziewczyny - tak mi wasz wątek wyskoczył postanowiłam napisać :). Rozumiem ze tutaj mix starajacych się jak i juz w ciąży ;) ? Ja chyba dziś mam owulację - ciekawe czy będzie szczęśliwa :D hyhy. Mam jednego synka 3 latka i teraz myślę o rodzeństwie-powoli się przymierzamy ;).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc kochana! ja tez staracaja!! pozdrawiam [emoji4]

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry