reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo skosztuj nie pozalujesz [emoji4]
Ja wcinam smakije z sosem malinowym [emoji16]

I pogoda sie brzydka zrobiła..

No ja tez wszystko porobiłam i czekam na P az przyjedzie po nas tak kolo 18 ale strasznie się to dluzy...

Xbum mi wychodzi termin na 16 stycznia;)

Gin odpisala zeby jutro zrobic jeszcze raz bete, od jej wyniku zalezy co dalej...

Anula zazdroszcze przyjade do Ciebie na ten lezaczek;)

Ja jestem w pracy...jutro rowniez:/ ale ide na nadgodziny wiec kasa pocieszy mnie hehe.
No jestem ciekawa co ta jutrzejsza beta pokaze...dobrze ze jestem w pracy i niemam czasu myslec!

A u mnie też wszyscy w koło zachodzą tylko nie ja [emoji30]

Kruczyca mnie też coś boli podbrzusze więc łącze się z
tobą ..

Lux a do kiedy chcesz pracować ?

Kochana u mnie całe osiedle w ciąży, a w najnowszym katalogu Castoramy babeczka z brzusiem reklamuje różne bajery :D Nie wspominam o mamach w szkole ...

Cześć dziewczyny - tak mi wasz wątek wyskoczył postanowiłam napisać :). Rozumiem ze tutaj mix starajacych się jak i juz w ciąży ;) ? Ja chyba dziś mam owulację - ciekawe czy będzie szczęśliwa :D hyhy. Mam jednego synka 3 latka i teraz myślę o rodzeństwie-powoli się przymierzamy ;).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :)

Ja dzis 7 dzien po owu. Brzuvh pobolewa duzo bialego sluzu no i szyjka bardzo zamknieta niepamietam kiedy taka byla .. Co myslicie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tu to można wróżyć chyba raczej ,,, śluz biały po owu nie musi oznaczać już ciąży a ból brzucha może być objawem typowo subiektywnym Trzymam kciuki :)

Jak mówiła tak też uczyniła :D Masz Ty silną wolę ... ja bym się za te testy łapała z samego rana :D

kamka_84 - Witaj :) Bo wcześniej chyba nie miałam okazji:)

Co tam dziewczyny ??
Piątek a wy ciszaaaa [emoji41]

No wyspałam się to jestem :D WeeeeeekEND :D

Ja zaleglam na leżaku ale nie zrobiłam nic [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula dzień dnia leżing stosuje - ja też chce :D

xbum: jak tam po siłce? Dałaś sobie wycisk? :D

nessi: powiem ci, że przeszło mi przez myśl ponowne testowanie, ale szybko podeszłam do zamrażarki z lodami i przeszła :D Hahaha

julia: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno zaciskam za jutro :) To trochę dodatkowej kaski ci wpadnie ;)

luska: hop hop

Witam nowe koleżanki :) Powodzenia :)

reklama
Cześć dziewczyny - tak mi wasz wątek wyskoczył postanowiłam napisać :). Rozumiem ze tutaj mix starajacych się jak i juz w ciąży ;) ? Ja chyba dziś mam owulację - ciekawe czy będzie szczęśliwa :D hyhy. Mam jednego synka 3 latka i teraz myślę o rodzeństwie-powoli się przymierzamy ;).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc kochana! ja tez staracaja!! pozdrawiam [emoji4]

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry