reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi sie marzy Tofifi czy jak to sie tam pisze :)

Kruczyca dziekuje :) oby sobie ta beta dalej slicznie rosla i zebym 28 maja mogla juz cos na USG zobaczyc :)

reklama
Paraplu beta przepiękna! Musiał się kropek mega szybko zakopywac:-) to świadczy o tym że mu mega dobrze u mamusi. 19 stycznia urodził się mój chrzesniak Adaś!

Anula mam jeszcze 15 sztuk plus młode ziemniaki z masełkiem i koperkiem:-) wpadaj! Pyszota

Bum też myślę że to za wcześnie jeszcze na działanie. Kuracja trwa trzy miesiące więc liczę że zacznie działać. Mega bola mnie piersi:-/

Karola mąż nie miał innego wyjścia. Ciężarna żona która ma zachcianke to nie przelewki :-)

Na TVNie jest szpital i pacjentem jest facet którego osa uzadlila w peniska:laugh2:

Paraplu beta przepiękna! Musiał się kropek mega szybko zakopywac:-) to świadczy o tym że mu mega dobrze u mamusi. 19 stycznia urodził się mój chrzesniak Adaś!

Anula mam jeszcze 15 sztuk plus młode ziemniaki z masełkiem i koperkiem:-) wpadaj! Pyszota

Bum też myślę że to za wcześnie jeszcze na działanie. Kuracja trwa trzy miesiące więc liczę że zacznie działać. Mega bola mnie piersi:-/

Karola mąż nie miał innego wyjścia. Ciężarna żona która ma zachcianke to nie przelewki :-)

Na TVNie jest szpital i pacjentem jest facet którego osa uzadlila w peniska:laugh2:

Mam nadzieje, ze kropkowi tam milusio, mieciusio i cieplusio :) no i cholera znow mi sie oczy poca :D
Jak tak bede sie wzruszac to sie odwodnie :D

Ja mam siostrzenice z 16 stycznia. Chcialabym aby kropek pominal to date i mial swoj wlasny dzionek i nie musial go dzielic z kims innym :)

A Julka na kiedy ma termin ?
Chyba będziecie mieć podobnie [emoji4]

Jugo a jakiego to loda jesz? [emoji16]

Miciurka oby szybko się udało , a do płci to chyba nie ma sposobu , choć tam w necie rożne glupoty piszą [emoji13]

Paraplu a gdzieś ci tam pisałam o instrukcji do suwaczka na apce bo dalej nie widzę twojego ! [emoji4]
Czekamy na piękną bete [emoji6]

Kamka chyba dzisiaj nikt [emoji4] no chyba , że ty chcesz [emoji13]

Ja to bym najchetniej zrobila ale nie chce sie rozczarowac. Zreszta ja w srode robilam i nic... lepiej poczekam.
Ale fajnie ze dzis piateczek... ale do konca pracy zostalo mi jeszcze kilka godzin... ja chyba usne przy biurku[emoji16]

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugo skosztuj nie pozalujesz [emoji4]
Ja wcinam smakije z sosem malinowym [emoji16]

I pogoda sie brzydka zrobiła..

Do góry