reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi sie marzy Tofifi czy jak to sie tam pisze :)

Kruczyca dziekuje :) oby sobie ta beta dalej slicznie rosla i zebym 28 maja mogla juz cos na USG zobaczyc :)

reklama
Paraplu beta przepiękna! Musiał się kropek mega szybko zakopywac:-) to świadczy o tym że mu mega dobrze u mamusi. 19 stycznia urodził się mój chrzesniak Adaś!

Anula mam jeszcze 15 sztuk plus młode ziemniaki z masełkiem i koperkiem:-) wpadaj! Pyszota

Bum też myślę że to za wcześnie jeszcze na działanie. Kuracja trwa trzy miesiące więc liczę że zacznie działać. Mega bola mnie piersi:-/

Karola mąż nie miał innego wyjścia. Ciężarna żona która ma zachcianke to nie przelewki :-)

Na TVNie jest szpital i pacjentem jest facet którego osa uzadlila w peniska:laugh2:

Paraplu beta przepiękna! Musiał się kropek mega szybko zakopywac:-) to świadczy o tym że mu mega dobrze u mamusi. 19 stycznia urodził się mój chrzesniak Adaś!

Anula mam jeszcze 15 sztuk plus młode ziemniaki z masełkiem i koperkiem:-) wpadaj! Pyszota

Bum też myślę że to za wcześnie jeszcze na działanie. Kuracja trwa trzy miesiące więc liczę że zacznie działać. Mega bola mnie piersi:-/

Karola mąż nie miał innego wyjścia. Ciężarna żona która ma zachcianke to nie przelewki :-)

Na TVNie jest szpital i pacjentem jest facet którego osa uzadlila w peniska:laugh2:

Mam nadzieje, ze kropkowi tam milusio, mieciusio i cieplusio :) no i cholera znow mi sie oczy poca :D
Jak tak bede sie wzruszac to sie odwodnie :D

Ja mam siostrzenice z 16 stycznia. Chcialabym aby kropek pominal to date i mial swoj wlasny dzionek i nie musial go dzielic z kims innym :)

A Julka na kiedy ma termin ?
Chyba będziecie mieć podobnie [emoji4]

Jugo a jakiego to loda jesz? [emoji16]

Miciurka oby szybko się udało , a do płci to chyba nie ma sposobu , choć tam w necie rożne glupoty piszą [emoji13]

Paraplu a gdzieś ci tam pisałam o instrukcji do suwaczka na apce bo dalej nie widzę twojego ! [emoji4]
Czekamy na piękną bete [emoji6]

Kamka chyba dzisiaj nikt [emoji4] no chyba , że ty chcesz [emoji13]

Ja to bym najchetniej zrobila ale nie chce sie rozczarowac. Zreszta ja w srode robilam i nic... lepiej poczekam.
Ale fajnie ze dzis piateczek... ale do konca pracy zostalo mi jeszcze kilka godzin... ja chyba usne przy biurku[emoji16]

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugo skosztuj nie pozalujesz [emoji4]
Ja wcinam smakije z sosem malinowym [emoji16]

I pogoda sie brzydka zrobiła..

Do góry