reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziewczynki nadrobie Was wieczorem. Jestem w pracy i chyba zaraz zapalki sobie w oczy wsadze. Jeszcze pol godziny a potem ide spac bo ledwo na nogach stoje.

Jula to może na stronie bo w sklepie było tylko 20% na wszystko ale z jakąś aplikacja :D

Xbumx oj tam a skąd wiesz? A może akurat coś było :p

Oleczka nie robię sobie nadzieji , choć co ma być to będzie [emoji4]

Jugo fajny nie kolorek ? [emoji12]

Paraplu odpoczywaj spokojnie , sen i wypoczecie najwazniejsze [emoji8]

Lux za godzinę podgląd , kciuki !

Melduje się po wizycie 9dc pęcherzyk jest znowu w lewym jaju 1,59cm i endo 5 większe niż w tamtym cyklu, wyniki mojego są dobre tylko jakies witaminki i tyle
Tęczowa - może jakaś zabawka edukacyjna mówiąca w rożnych językach
Bum- zupka szpinakowa zjadła bym :)
Co do zazdrości zgadzam się cieszymy się z każdej ciąży ale zawsze coś lekko ukuje z zazdrości
Nie kupiłam w tym cyklu testów z neta mam tylko te z rossmana zobaczymy czy wykryją ow
Lux- powodzenia czekamy na foty, zgadzam się Lux jak Bóg da to będzie :-)
Julia- gratuluje !!!!!zycze żeby wszystko było teraz ok
Co do zakupów ja jeszcze nie w ciąży ale kupiłam już dwa Cycniki do karmienia
Bum- ja tez leginsy i leginsy tak jakoś wygodniej , a ostatnio to nawet spodnie dresowe ubrałam a kiedyś tylko same jensy
Balkon zrobiny czyli truskawki, poziomki , pomidory , szczypiorek i zioła zasadzone teraz czekać czy się nasionka przyjmą i coś będzie ....i znowu to czekanie hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry