reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja wcinam krówki...znaczy zjadłam 3 i się zasłodziłam :p
Miałam ochotę na takie szyszki z krówek i ryżu, ale że nie mam weny to mam ryż preparowany osobo w miseczce i zagryzałam krówką :D

reklama
jestem juz po :-) :)
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy :-) :) ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez :-) :)
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajacy powoli pecherzyk, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston:-) :)

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    597,1 KB · Wyświetleń: 52
Lux no pięknie !
Niech maluszek rośnie w siłę [emoji8]

Az sobie na mojaa fasolkowa Lenusie zerknelam [emoji4]

Anula hihhi ta aniołek z rogaami [emoji48]

Jugo haha pomysł idealny , jak to sie mówi zrobiłas dekonstrykcje [emoji12]

xbum: dekonstrukcje teraz modne, więc idę z trendami kulinarnymi :D

lux: ale się cieszę! Rośnijcie zdrowo :) I jakie badania zleciła?
nie pytaj, ponad 10 badan, nie wyplace sie
morfologia, glukoza, hbsag, anty hcv, anty hiv, vdrl, tsh, toxo igg, toxo igm, rub ig, igm, mocz, androstendion, przeciwciala, cmv igg, ipm...

lux: a może spróbuj na nfz iść do ginekologa i wtedy zleci to samo albo przynajmniej część :) Zawsze to trochę mniej kasy :)

lux: e to jak masz przygotowane to pewnie. Zawsze to mniej ganiania i mniej tłumaczenia :) Najwięcej badań na początku, potem już trochę mniej :)

reklama
Luxia - piękna fasolinka :) Niech rośnie zdrowo !

Ja obkupiłam młodego ... buty na treningi, tenisówki + sandały, para spodenek i spodni i jestem chudsza w portfelu o kilka stów :D A co dopiero będzie jak do szkoły od września pójdzie ?! :szok: Teraz dopiero zaczynają się koszta ..
I uciekam spać bo padam na jape :) Wybaczcie - środa i wtorek to dzień wyjęty z mojego życia. Byle do piątku :)

Do góry