reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Najlepsze ze kosztują po 60 zl ale miałam kupon 20% zniżki i w rezultacie zapłaciłam 95 zl bo odliczyli od rachunku A nie od sztuki. Jaki miałam zaciesz przy kasie[emoji38]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Nie ja po prostu zawsze tylko dżinsy i innych nie założe chociaż byłyby nie wiadomo jak piękne :D tak jak w sukienkach źle się czuje tak w leginsach itp :)

Może latem spróbuje coś w tym stylu kupić albo chociaż przymierzyć :p

Nie ja po prostu zawsze tylko dżinsy i innych nie założe chociaż byłyby nie wiadomo jak piękne :D tak jak w sukienkach źle się czuje tak w leginsach itp :)

Może latem spróbuje coś w tym stylu kupić albo chociaż przymierzyć :p
No ja sukienek w ogóle nie mam ;) procz teraz ślubnej :D dlatego czasem na jakieś spotkania, uroczystości to się ratuje właśnie leginsami i dłuższymi koszulami bo do takich bluzek jeansy jak dla mnie trochę za ciężkie :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka no w lato to kochana krótkie spodenki [emoji4]

U mnie maa babka świetny wybór kolor leginsow , zzw nie tylko czarne a rożne gładkie , ostatnio sobie kupilam mietowe , a teraz jeszcze chce inne na lato..
A tak to mam taakie marmurkowe tez leginsy jaak spodnie wyglądają [emoji6]
Spodnie u mnie w ostateczności są wyciagane [emoji13]

Ja legginsy lubię A ostatnio kupiłam nie ciążowe ale luzniejsze spodnie. Ważne ze na gumce i brzucha nie opinaja.
d3017b405bebb2c43a22e04036142d2b.jpg

9f8cfffb418f1a2d4ce15aaccf9027f9.jpg

Podobne mamna tylku :D

1462971618-s1kt5e.jpeg

Uwielbiam je!! Na gumce, lekkie, przewiewne, dupa sie tak nie poci :D i najwazniejsze - mega wygodne!!!

Na bazarach w Kielcach za 20zl.
Jakbym wiedziala, ze tak he pokocham to bym od razu z 10 par kupila :D

reklama
Oleczka ja też nie chciałam nigdy eksperymentować w modelach i kolorach bo zawsze twierdzilam ze ja mała i o kobiecych kształtach to mi to nie pasuje. Ostatnio zmieniłam zdanie. Ubralam je i po prostu spodobały mi sie[emoji14]

Do góry