reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziewczynki nadrobie Was wieczorem. Jestem w pracy i chyba zaraz zapalki sobie w oczy wsadze. Jeszcze pol godziny a potem ide spac bo ledwo na nogach stoje.

Jula to może na stronie bo w sklepie było tylko 20% na wszystko ale z jakąś aplikacja :D

Xbumx oj tam a skąd wiesz? A może akurat coś było :p

Oleczka nie robię sobie nadzieji , choć co ma być to będzie [emoji4]

Jugo fajny nie kolorek ? [emoji12]

Paraplu odpoczywaj spokojnie , sen i wypoczecie najwazniejsze [emoji8]

Lux za godzinę podgląd , kciuki !

Melduje się po wizycie 9dc pęcherzyk jest znowu w lewym jaju 1,59cm i endo 5 większe niż w tamtym cyklu, wyniki mojego są dobre tylko jakies witaminki i tyle
Tęczowa - może jakaś zabawka edukacyjna mówiąca w rożnych językach
Bum- zupka szpinakowa zjadła bym :)
Co do zazdrości zgadzam się cieszymy się z każdej ciąży ale zawsze coś lekko ukuje z zazdrości
Nie kupiłam w tym cyklu testów z neta mam tylko te z rossmana zobaczymy czy wykryją ow
Lux- powodzenia czekamy na foty, zgadzam się Lux jak Bóg da to będzie :-)
Julia- gratuluje !!!!!zycze żeby wszystko było teraz ok
Co do zakupów ja jeszcze nie w ciąży ale kupiłam już dwa Cycniki do karmienia
Bum- ja tez leginsy i leginsy tak jakoś wygodniej , a ostatnio to nawet spodnie dresowe ubrałam a kiedyś tylko same jensy
Balkon zrobiny czyli truskawki, poziomki , pomidory , szczypiorek i zioła zasadzone teraz czekać czy się nasionka przyjmą i coś będzie ....i znowu to czekanie hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry