reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dla mnie ceny jakie podajecie to sa masakryczne :D
200 zl za spodnie?! 50 euro?! Jezu w Polsce to powariowali z tymi cenami!!!

Ja kupuje w camaieu najczęściej za 80zl ;) wg to mój sklep :D większość ciuchów mam z tamtad. W hm nigdy nic nie umiem wybrać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze 15 minut w pracy i na zakupy Musze młodemu spodnie o buty kupic bo pali sie na nim wszystko Padam na twarz ...niech ten dzień sie juz skończy.

A ja tam fikam juz w krótkich spodenkach :) leginsy uwielbiam .... ale ja to z reguły czarne ewentualnie szare :) kolorowe albo we wzorki jakoś nie przemawiają do mnie .... dresy tez są boskie :) pełen luz .... kiecki są są zwłaszcza na lato a tak to w zależności od okoliczności :) dżinsy rzadko ubieram ....
Haa przypomniało mi się ....moje dziecko miało z 2-3 latka i poszliśmy do okulisty ....lato ,ciepło a ha w sukience .... stoję przodem do rejestracji a za mną wielki korytarz pełen ludzi na co moje dziecko podbiega i hop mi Kiece do góry a tam dupsko w stringach ....cieszył się jak szalony a ludzie mieli też ubaw po pachy :) wniosek jest jeden - trzeba być czujnym hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zrobiłam teraz test bo później wychodzimy. Jaśnieje czyli po owu tak jak powinno być

1462975684-1d1mld.jpeg

Ja też se machlam przed chwila ale u mnie to zawsze dziwnie było [emoji23]
1462978197901.jpg

Załączniki

• 1462978197901.jpg
    1462978197901.jpg
    95,5 KB · Wyświetleń: 205
reklama
karola eee co tam z tego jak zapewne za późno była bo około 25dc , wiec watpie ze pecherzyki pękły [emoji6]
Jakoś nawet nie myślę , ze coś z tego będzie [emoji4]

Do góry