reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

julia: jak dla mnie ciemnieją :) Priv ;)

oleczka: hahahaha 6 stówek? No pochwal się pochwal :D

kruczyca: a u mnie przed chwilą był kurier. Jakiś nowy. Młody i przystojny :D Ładne krechy. Myślę, że wieczorem powinna być jeszcze ciemniejsza.

reklama
oleczka: nie wiem jakie kupiłaś, ale takie materiałowe to ok. 80 zł a jeansowe 130 - 150 zł :) Czyli masz kilka par, więc nie tak źle :) Czasem promocje są to wtedy taniej. Niestety ciążowa odzież zawsze droższa :/ Na szczęście idzie lato, wtedy jakoś łatwiej się ubrać :)

Tak w hm akurat te bez dziur prawie 200zl kilka bluzek i zakiecik a promocja była 20% ale mi akurat w tym momencie tel się zawieszal także no ... A co do spodoni innych nie założenie tylko dżinsy nawet legginsów nie założe bo źle się w nich czuje :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

oleczka: ja się przekonałam do legginsów i materiałowych spodni i to taka ulga była, bo tyłek się mniej poci latem :D A poza tym wygoda :D No ale każda lubi coś innego. Ale 200 zł to bardzo dużo za spodnie :/

kruczyca: oj tak. Alladynki to cudowny wynalazek! W ogóle na przestrzeni lat jest dużo większy wybór rodzajów spodni, co mnie osobiście bardzo cieszy :D

reklama
Ja legginsy lubię A ostatnio kupiłam nie ciążowe ale luzniejsze spodnie. Ważne ze na gumce i brzucha nie opinaja.
d3017b405bebb2c43a22e04036142d2b.jpg

9f8cfffb418f1a2d4ce15aaccf9027f9.jpg

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry