reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Xbumx nie prawda ją też sama faebowalam w domu włosy na blond mam taki Ala Lodowy blond i nie mam zniszczonych[emoji14]

Peraplu zazdro bo u nas nie ma czegoś takiego[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu musisz przejść na zioła, bo antydepresanty są niewskazane w ciąży.
Ja w przyszłym tygodniu przed wylotem idę na zakupy do Penneya i zamierzam się obkupić (to to samo co Primark) :)

Paraplu z tego co wiem antydepresantow nie można brać w ciąży , moja siostra dostała zamiennik na ziołowe takie zwykle dostępne w aptece
[emoji57]

Wlasnie rozmawialam ze swoim lekarzem. Ten co biore jest bardzo bezpieczny, powiklania wystepuja 1 na 10 milionow ciaz.
Ale tak czy siak na wszelki wypadek przez kolejne 2 tygodnie mam zejsc z 15mg na 10mg i jesli bede dobrze sie czuc to bedziemy dalej zmniejszac ac do odstawienia.
Jesli bedzie ciezko z moja mozgownica to zostane na dawce podtrzymujacej czyli 10mg.

Paraplu dasz rade , przecież slina kobietka z ciebie i ładnie odstawisz [emoji8]

Dzień dobry

Tęczowa miło że jesteś :)

Paraplu noc przespana czy bezsenna z wrażenia?

Bum ja też często experymentuje z farbami hyhy ... ale dziś właśnie postanowiłam z tym skończyć i umówiłem się z fryzjerka ...dopiero co prawda na 15.06 ale dam rade :)jak dziecię się czuje ?

Jugo a może teraz Ty zatestujesz ?

Jula hop hop ?

Oleczka stres to normalny odruch .. będzie dobrze :)

Tynka ozesz Ty ale cie urządzili z tym zaliczeniem :) ale dasz rade ,spryciulka z ciebie :)

Wiecie co ... a ja to chyba poraź pierwszy od 10000 lat będę miała cykl w którym nie zrobię testu :| a co ... odmiana musi być :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula a mała juz lepiej , dziś już nie brała leków , kaszel od czasu do czasu jeszcze jest , ale dzwoniłam do przychodni i jak do piątku nie zniknie to mamy się pojawić na kontrole [emoji6]
Ty masz ładny kolorek anula jak ten na fb jest aktulany [emoji4]
Wytrzymasz bez testowania ?
Mnie by chyba rozniosło [emoji23]

Anula a mała juz lepiej , dziś już nie brała leków , kaszel od czasu do czasu jeszcze jest , ale dzwoniłam do przychodni i jak do piątku nie zniknie to mamy się pojawić na kontrole [emoji6]
Ty masz ładny kolorek anula jak ten na fb jest aktulany [emoji4]
Wytrzymasz bez testowania ?
Mnie by chyba rozniosło [emoji23]

ja kochana mam ombre :) teraz hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula srednia ta noc byla, ze 2 godziny zasypialam, a jak usnelam to budzilam sie co godzine.
A dzisiaj musialam pogapic sie na test bo mialam wrazenie, ze to byl sen. Nadal nie wierze :D
I staram sie za duzo nie myslec bo mi sie robi slabo z przerazenia :D

Bum calusy dla cory, mam nadzieje, ze przejdzie do piatku i nie trzeba bedzie lekow.

Ombre <3 przepiekne, uwielbiam!! Zazdraszczam :)

dobry, stresik jest, do 18-tej blisko
Tynka mam ochote przyjechac i Cie przytulic..masz prawo byc zazdrosna...to normalne ludzkie uczucie i ja pamietam jak nie moglam przedtem zajsc, co ja czulam, jak mi przykro bylo gdy ktos kolo mnie oglosil, ze sie spodziewa dziecka, takie uklucie w sercu, zal, zlosc czemu ona a nie ja...i zaczelam z tym walczyc tylumaczyc sobie, ze moze ta kobieta tez walczyla, moze sie leczyla, moze tez nocami plakala, moze psychika zaczela jej siadac...mam taka osobe w otoczeniu, kolezanka szwagierki, dwa latat walcza i nic, sa po dwoch inseminacjach..ludzie zdrowi, badania super i nie moga miec dzieci, to jest masakra jak sie sprobuje juz tyle czasu i nic...boje sie, ze pewnego dnia jak tam pojade do tesciowej to akurat ta dziewczyna przyjedzie i zobaczy moj brzuch, jak sie zachowa? co powie? czy bedzie umiala ze mna rozmawiac? nie wiem, ale ja czasami czuje, ze niektore osoby moja ciaza boli i wiesz, ze to tez jest przykre :no: bo ja nie wymagam by ktos sie cieszyl i mi brzuch calowal, ale kuzwa to niech sie ta osoba usunie z mojego terenu i spada...
Ciebie rozumiem i wiem, ze sie z naszych ciaz na forum cieszysz, bo to widac, a ze boli Cie, ze juz kolejna zaszla to ok, wyrzuc ta zlosc, masz prawo, my Ciebie zawsze wesprzemy i pamietaj, ze mozesz nam napisac wszystko, nawet to, ze jestes wku.rwiona, bo znow ktoras zaszla, to normalny ludzki odruch, nic sie nie boj i walcz dalej a i Tobie sie uda!!!!!!

reklama
Do góry