reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4] Jugo dopisz mi tam na 16.05 badania (krew + mocz). Się mnie przypomniało ze muszę znowu zrobić.

Piękna pogoda się zapowiada. Niebo takie błękitne. Jak tam dziewczyny? Testy powtórzone?

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzisiaj to ja jestem zen i jing&jang w jednym bo po prostu nie wierze w te 2 kreski :D
To zbyt surrealistyczne w tym momencie :)

Oleczka ah jak ja zazdroszcze Ci zakupow.
Moze we wtorek skocze do Primarka po jakies spodnie i cos jeszcze :)
Rewelka sklep.

Co to znaczy metaliczne farby?

Ee chyba zadzwonie do lekarza swojego i sie zapytam co dalej mam robci bo srednio znam holenderski system.

Dzień dobry i taki słoneczny poranek :-)
Ness- ja już właśnie kawkę robię :)
Poranek mam taki zabiegany jedno odstawiłam już na 7:30 bo jedzie na wycieczkę , a drugie na 8 rano teraz kawka , a zaraz jadę na monitoring
Oleczka- udanych zakupów ja tez się wybieram ale do castoramy coś chce na balkonie wychodować jakieś truskawki ...
Julia- śniadanie z przyjaciółkami jakies tematyczne np francuskie / włoskie ?smacznego
Jugo - ja dziś wizyta i jeszcze 18 tego , a dziś jeszcze odbieram wyniki mojego :-0
Paraplu- gratki wielkie jeszcze raz :)
Ależ nam się dziś piękny dzień zapowiadam , my pewnie znowu spędzimy popołudnie w parku
Idę na kawkę i budzić m
Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

MAJ:
11.05: Luska - monitoring
11.05: Lux - podglądanie dzieciątka
11.05: Nati - ginekolog + wyniki nasienia
16.05: Karola - badania (krew + mocz)
16.05: Oleczka - prenatalne
18.05: Nati - ginekolog
18.05: Oleczka - dermatolog
24.05: Xbum - endokrynolog

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka

Jula Farba zawierająca sole metali ciężkich strasznie niszcząca itp :)

Peraplu słyszałam właśnie że w tym primarku tanio a fajne rzeczy u mnie to tylko chyba hm ma spodnie ciążowe

Nati my też mamy truskawki i poziomki wiszące i muszę dokupić doniczkę bo truskawki nam spadły i się rozwaliła donica[emoji14]

Jeju dziewczyny nie wiem czemu ale tydzień przed wizytą zawsze mam stresa :/ w pierws,ej tak nie miałam szłam i wiedziałam że będzie ok a tu inaczej jest nie wiem czy to przeczucie czy po prostu lek po lyzeczkowaniu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej.
Ja wracam choć się nie staram. Na czas badań i pobytu w PL wszystko zawieszamy.
Jugo możesz mi wpisać 24.05- badania , 11.06 wizyta u Przybycienia, 21.06 wizyta u Sachy.
Mam dylemat co kupić na roczek dla dziewczynki. Lilli to moje oczko w głowie i bardzo mi zależy żeby miała coś fajnego. Mój na razie jedyny pomysł to album ze zdjęciami od narodzin do teraz ...

Dzień dobry [emoji4]

Oleczka tak na prawdę to chyba każda jasna farba blond niszczy włosy...
No obejrzymy co dalej wybiore [emoji13]
Jak się czujesz ? [emoji6]

Julia a test powtórzony?

Jugo tak 24 maj naa 9 [emoji6]

Paraplu oj kochana , piękne dwe trzeba uwierzyć [emoji8]

Nati &&&& za monitoring [emoji9]

Tęczowa dzień dobry , fajnie , że wróciłas [emoji8]

Ja idę robić zupka dziś szpinakowa z jajeczkiem [emoji4]

MAJ:
11.05: Lux - podglądanie dzieciątka
11.05: Luska - monitoring
11.05: Nat - ginekolog + wyniki nasienia

16.05: Karola - badania (krew + mocz)
16.05: Oleczka - prenatalne
18.05: Nati - ginekolog
18.05: Oleczka - dermatolog
24.05: Tęczowa - badania
24.05: Xbum - endokrynolog

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Jula Farba zawierająca sole metali ciężkich strasznie niszcząca itp :)

Peraplu słyszałam właśnie że w tym primarku tanio a fajne rzeczy u mnie to tylko chyba hm ma spodnie ciążowe

Nati my też mamy truskawki i poziomki wiszące i muszę dokupić doniczkę bo truskawki nam spadły i się rozwaliła donica[emoji14]

Jeju dziewczyny nie wiem czemu ale tydzień przed wizytą zawsze mam stresa :/ w pierws,ej tak nie miałam szłam i wiedziałam że będzie ok a tu inaczej jest nie wiem czy to przeczucie czy po prostu lek po lyzeczkowaniu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam Primark dlatego, ze maja na prawde fajne ubrania i za smieszne ceny.
Spodnie sobie upatrzylam za 15 euro. Ostatnio kupilam legginsy za 3 euro, na prawde super!
I tunike taka koszulowa, rewelacyjna za 13 euro.
Przy holenderskich zarobkach to mozna powiedziec, ze za darmo te ubrania sa. Majac 100 euro mozna ubrac sie od stop do glow.

Dzieki za wyjsnienie z tymi farbami.

I nie stresuj sie wizyta. Bedzie cud miod i malinka :)

EDIT:
Umowilam sie do rodzinnego na jutro aby obgadac leki jakie biore i czy je moge brac.
Czeka mnie jeszcze rozmowa z moim lekarzem o antydepresantach.

reklama
Paraplu z tego co wiem antydepresantow nie można brać w ciąży , moja siostra dostała zamiennik na ziołowe takie zwykle dostępne w aptece
[emoji57]

Do góry