reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hej.
Ja wracam choć się nie staram. Na czas badań i pobytu w PL wszystko zawieszamy.
Jugo możesz mi wpisać 24.05- badania , 11.06 wizyta u Przybycienia, 21.06 wizyta u Sachy.
Mam dylemat co kupić na roczek dla dziewczynki. Lilli to moje oczko w głowie i bardzo mi zależy żeby miała coś fajnego. Mój na razie jedyny pomysł to album ze zdjęciami od narodzin do teraz ...

Z kad jestes ze do przybycienia chodzisz ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny pytacie o test dzisiejszy wiec tak robilam go, ja na chwilke wpadam bo niedawno odjechaly a teraz lece na paznokcie a pozniej prosto do pracy;/
oto moje testy:
ten do gory jest wczorajszy

Załączniki

• 20160511_075841.jpg
    20160511_075841.jpg
    579,8 KB · Wyświetleń: 85
Julia cudne :) gratuluję :*
Anula starania starania ;) dziś to mam potok chociaż powinnam być po owu ;) no nic.poki jest ładny śluz będziemy szalec ;) dziś coś czuję że kijowy humor będzie ale trzeba walczyć :)

Julia gratulacje !!!

Wiecie co, dzwonilam do poloznej tutaj i pierwsza wizyte robia tutaj w... 10 tc !!! No jakas kpina !!!pojde prywanie za 2 tygidnie do polskiego gina.
Wizyta 150 euro ale kurcze to nala cena za sprawdzenie cxy wszystko okej.

Paraplu dokładnie ja do 10tc to chyba bym osiwiala , ja z mala dob10tc to mialam z 2 usg a bo tez późno się dowiedziałam.

reklama
Do góry