reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu normalne klucie podbrzusza i jajnikow [emoji6]
A mam noo , niedaleko
Konskich jak cos to ci da [emoji12]
To uciekaj spać , ja jeszcze muszę podłogę umyć [emoji48]

Edit : powycierane i w łożu !
P za godzinę będzie w domu a ja uciekam spać [emoji2]
Spokojnej nocy laseczki [emoji8]

Nu ba, Konskie to rzut beretem od Kielc.

Ja zmeczona jestem strasznie ale emocje mi nie pozwalaja zasnac. Ehh jutro pewnie bede jak zombi chodzic.

Dobranoc dziewczyny :*

reklama
Witam się :-) urlopuję na całego i cały dzień po za domem pięknie na polu wiec spacerujemy aż słońce zachodzi
Kruczyca- piękne zdjęcia ślubne będzie super pamiątka dla dzieciaków !!!
Bum- super masz już ten kolor kiedyś byłam platynowa bladynką potem ruda , a teraz wracam do natury hehe
Parpalu- wielkie gratulacje może bedą bliźniaki :)
Dziewczyny wam życzę grubych krech na testach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki gratuluję i trzymam kciuki !!!!!!
Tak produkujecie, że nie wiem o co dzisiaj chodzi :D
Luxia - kciuki za wizytę :D
Julcia ... powtarzasz dziś sikańca ?:D Czekamy na foty :D
Paraplu - mam nadzieję, że jednak pospałaś ?:D
Bum ... efekciarski kolor :D też taki chce!
Blondy, rude - kocham wszystkie chociaż ja brązowa :D
Kawa ? Ktoś już na nogach ?:D

Paraplu świetnie powiedziane :)
Tynkus w zupełności Cie rozumiem. Tez bym chciała już teraz być w ciazy cieszyć się i martwić o inne rzeczy. Czasem wracam myślami do tego jakby moje dziecko miało już 7 mc gdybym nie poronila... Złość i żal nie do opisania... Ale nic juz nie poradzę. Trzeba żyć dalej i mieć nadzieję że wszystko się jeszcze skończy tak jak marzymy. Widocznie taka mamy drogę. I musimy sobie radzić.

Mam to samo tylko liczę jeszcze w tygodniach ... 15 by był w sobotę. :(

Paraplu gratuluję :-* szczęściaro nasza! U ciebie pierwszy cykl szczęśliwy a ja już 12 mam za sobą i końca nie widać.

Bum ja też tu zostaje na wiele miesięcy więc spoko. Znając moje szczęście to ja tu zostanę sama a wy wszystkie na fora ciążowe przejdziecie bo u nas pech za pechem i problem za problemem.

Tynkusia i Wy się doczekacie .... póki co Nas tu jeszcze kilka jest więc głowa do góry :)

Ostatnia edycja:
Ale wy produkujecie :D

Witam się z rana[emoji14]

Xbumx szczerze z palety są najgorsze farby bo one są metaliczne :) ale kolor ładny Ci wyszedł[emoji14]ją to muszę wybrać się do fryzjera bo też mam już odroscik[emoji14]

Słoneczko nas obudziło uwielbiam to :D

Dzisiaj jadę w końcu na zakupy więc kupie sobie szmatki[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie rowniez

Wstaje bo dzis przyjaciolki na sniadanie wpadaja, i mloda do przedszkola trzeba wyslac.zaraz musze ja budzic;)

Tynka slonce nikt sie nie bedzie gniewal ze zazdroscisz, to naturalne ze sie cieszysz a razem w tym czujesz zazdrosc...
Zdaje sobie sprawe ze ciezko Tobie myslec pozytywnie, przytulam;*

NeSSi ze 2 godziny probowalam usnac, jak mi sie wreszcie udalo to sie budzilam co godzine.
A teraz zdycham ze zmeczenia a musze wstac i isc do pracy.

Powiem Wam, ze testowanie w srodku tygodnia nie jest najlepszym pomyslem :D
Czuje sie jak zombiak :D

MAJ:
11.05: Lux - podglądanie dzieciątka
11.05: Luska - monitoring

16.05: Karola - badania (krew + mocz)
16.05: Oleczka - prenatalne
18.05: Oleczka - dermatolog
24.05: Xbum - endokrynolog

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka

Kogo dopisać?
Bum, wizytę u endo masz 24.05?

Ostatnia edycja:
NeSSi ze 2 godziny probowalam usnac, jak mi sie wreszcie udalo to sie budzilam co godzine.
A teraz zdycham ze zmeczenia a musze wstac i isc do pracy.

Powiem Wam, ze testowanie w srodku tygodnia nie jest najlepszym pomyslem :D
Czuje sie jak zombiak :D

Zwolnij, teraz musisz na siebie uważać, a sen to podstawa :) Pędziuchu Ty :d

Hejo,

u mnie też słonko za oknem.

julia: śniadanko z przyjaciółkami miła sprawa. Tak przyjemnie zacząć dzień :) Powtórzyłaś test? :D

paraplu: tylko spokój :) Tylko jak to osiągnąć :D

oleczka: owocnych łowów na zakupach :D

luska: hop hop co u ciebie? Jak monitoring?

lux: powodzenia dzisiaj :)

reklama
U mnie też słonecznie - zapowiadali 24 stopnie :D można już jajecznicę na słońcu pewnie zrobić :D ewentualnie wspomagać się lupą :D

Miłego dnia ... :)

Do góry