reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

luska: wszystko ma sens jak się mierzy i obserwuje organizm przez dłuższy czas. Gdzieś czytałam, że to nie kilka cykli a co najmniej kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt :/ Wpływ na organizm ma tyle czynników, że głowa mała. Będę trzymać kciuki za badanie nasienia :)

julia: tak, idę w piątek. O to nie za dobrze jak takie sny masz :/ Kurde taki stres :/ A jest szansa, że cokolwiek się zmieni w tej robocie? Bo ty tak długo nie pociągniesz :| Widzisz różnicę w śluzie po wieśku? To dobrze :) Ja też przyjmuję i z dnia na dzień czuję, że bardziej mokro :D hahaha

reklama
U mnie to nie ma sensu astma i alergia wplywaja na moje zdrowie czesto mam stany zapalne wiec lekarka mi to odradzila zeby sie nie stresowac

Jugoslawa w pracy moze sie zmienic jak zmienie stanowisko na co jestem gotowa!!
Wiesz co ja jakos niemialam problemow ze sluzem, zawsze go mialam ale te Clo zle wplywa i dlatego biore. Czuje mokro...

Teczowa kochana moze zdarzy sie cud?! Bardzo zaciskam kciuki&&&& i czekamy na wiesci, wizyta kolejna za tydzien?

Tęczowa i bardzo dobrze. Trzeba koniecznie zasięgnąć porady innego lekarza. Może tamten miał słabszy sprzęt albo maleństwo tak się ułożyło że było słabo widać. To jeszcze nic pewnego. Ja wierzę że będzie dobrze.

Jugo, Julia hodujcie piękne pecherzyki:-) ja swoją drogą mam jakieś dziwne jajniki bo one mnie pobolewają calutki cykl. I nigdy nie wiem życia coś jest nie tak czy to rośnie pęcherzyk po prostu. Owulacje kiedyś czułam a teraz już wcale:-/ no i dziś 34 dzień cyklu a okresu brak:-( Nawet mnie brzuch nie boli ... jestem wściekła bo chce 26 iść do ginekologa w klinice niepłodności a mój okres czyli plamienie trwa nawet 5-6 dni.

Bum dawaj i wrzucaj testy to będziemy wspólnie oceniać :-)

Lusia dobrze ze masz juz plan co i jak. Najpierw monitoringi potem iui. Ja też lubię wiedzieć co mam robić. Jak jestem w zawieszeniu to się gubię i czuje bardzo źle. Kurcze może razem będziemy się wymienić doświadczeniami jeśli chodzi o iui :-) chyba że nam obu uda się wcześniej naturalsa strzelić.

Bum przez pół roku po odstawieniu tabl. miałam okres co 28 dni rowno a potem zaczęły się schody i się wydłuża. Teraz mam co 31-35 dni. Dla mnie to już długo bardzo. Ciągnie się w nieskończoność. Dzis 34 dzień cyklu.
Myślałam że to przez prolaktyne ale ostatnio była już w normie a cykle coraz dluzsze:-( no ale mam nadzieję że w tej klinice i mężowi i mnie pomogą. Jakbym się nie starała to by mi nawet to było na rękę ale teraz to wolałabym mieć 26 dniowe cykle. Więcej szans na bejbika.

reklama
Do góry