reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo jaki manicure ? japoński ha nie znam :)

Lusia mała broi , a ja czesem tak mam oo :)

Lux nic się nie dzieje :) taka bez życia czasem jestem i taki dół ..
Pogoda dobija , nie ma gdzie wyjść tylko w domu siedzieć ..

reklama
moniusia: no tak, racja z tymi chłopami :D Jak ich dało radę pokochać to dziecko tym bardziej :)

xbum: japoński to nie taki klasyczny manicure z malowaniem lakierem tylko to jest takie jakby pastowanie paznokci. Najpierw nakładają ci pastę (zawierającą minerały i witaminy), która ma za zadanie odżywić paznokcie, a na koniec drugą pastę (taki ochronny puder), który pomaga wnikać odżywczym składnikom a dodatkowo zabezpiecza płytkę. Paznokcie po zabiegu wyglądają jakby były pomalowane lakierem bezbarwnym. Ja niedługo zaczynam sezon na lakiery hybrydowe, więc na razie odżywiam pazurki :)

Teczowa kochana przytulam mocno!!! Niewiem co napisac....;(
W takim momencie zastanawiam sie czy jest sens starac sie jak czeka mnie to samo... za duzo przeszlysmy;(
Jakbys chciala pogada napisz na priv. Tulam:*

julia: jakieś przeczucia przed monitem? Ja u siebie jajników nie czuję :| Mam nadzieję, że jednak będą pęcherzyki na usg :) A jak w pracy? Coś się poprawiło? Wróciłaś już po zwolnieniu?

nati: ja w poprzednim też nie czułam i też były...ale z tym to różnie bywa :| To wszystko musi zagrać. I pęcherzyki i macica i milion innych :D

Jugus bedzie dobrze ja tez slabo je czulam a w 13dc mial 23mm wiec wszystko mozliwe mi lekarka powiedziala ze mierzenie tempki i sprawdzanie sluzu jest nic nie warte bo choroba stres infekcja zaburzaja odczyty ze sluzem bywa roznie raz jest a raz go nie ma jedynie monitoringi cos daja dlatego obserwujemy pecherzyki misiu ma zrobic w maju badanie nasienia znowu jak wyniki beda kiepskie to idziemy na iui wiec pewnie latem juz zaczniemy nastawiam sie na iui moze juz w czerwcu

Jugo wiesz co przeczuc zadnych niemam:/ wczoraj czulam pare razy takie mocne uklucia w lewym jajniku wiec licze po cichu ze cos tam sie dzieje!
Ja jeszcze jestem na zwolnieniu, do jutra , potem nam urlop i ide do pracy dopiero w poniedzialek;)
Wiec czas pokaze, powiem Tobie ze juz sni mi sie praca po nocach, niedobrze:/
A ty masz jakies przeczucia? Ty masz w piatek prawda?
W tym cyklu widze roznice wieska, i mam nadzieje ze endometrium ladne bedzie.
Trzymam kciuki by znow byly 2 do zaplodnienia;)

reklama
Do góry