reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

no i stalo sie, moja szwagierka dowiedziala sie o mojej ciazy..pojechalismy do tesciowej i jej nie bylo a Edzia sie pyta:
-dostalas?
spuscilam wzrok
-robilas test?
odwrocilam glowe
-jestes w ciazy tak? wiem, domyslam sie...
-tak jestem robilam test...
- zaczela beczec, ze wszystkie dookola zachodza, rodza a ona nie...ze dlaczego jej facet nie chce z nia miec drugiego dziecka...potem dowalila, ze test sie napewno pomylil i ze okres mi sie spoznia a mdlosci to moje urojenia!!!! no ku*wa!!!!! wkurzylam sie dorwalam ja w pokoju i mowie:
-oszalalas?!
-no to dlaczego tak sie zachowujesz? skad te teksty, ze test sie pomylil? normalna ty jestes?!!!
- no bo wiesz testy tez sie myla...

szok, wiedzialam, ze zachwycona nie bedzie, ale zeby az tak...i te teksty, ze zyczy nam by dziecko sie darlo dniami i nocami, ze zobaczymy jak to jest, skoro zachcialo nam sie dziecka...
mam dosc, naprawde, jak mozna byc takim zawistnym?! rodzona siostra mojego Tomka...tesciowa jest tak zla na nia, ze pewnie ja w obroty wezmie i zrobi z nia porzadek
ona sie nadaje do zamknietego zakladu..nie wiem gdzie tesciowa blad popelnila....

reklama
Lux co za beszczelne babsko..
Ale nie dawaj się ,jak będzie taka wredna to nigdy nie zajdzie :)

Tynka to ty trochę jaak ja z tymi cyklami masz tak porabanie ...
A lutke bralas teraz w tym cyklu?
Pomogą , kochana [emoji8]

Lux co za beszczelne babsko..
Ale nie dawaj się ,jak będzie taka wredna to nigdy nie zajdzie :)

Tynka to ty trochę jaak ja z tymi cyklami masz tak porabanie ...
A lutke bralas teraz w tym cyklu?
Pomogą , kochana [emoji8]
on jej sam powiedzial, jak ty chcesz miec dziecko wytlumacz mi? mieszkamy osobno, na prawko nie chcesz isc, Jula masz problem by sie zajac, mieszkac do mojego miasta na swoje nie..bo to jak my mamy wychowac to dziecko? na odleglosc?

luska: jeszcze kilka opcji do zostania mamą zostało do wykorzystania, więc bądźmy dobrej myśli. Ja też jak nie zajdę jeszcze przez 3 cykle to podejdę do LUI, żeby zmienić stymulację i zwiększyć szanse.

julia: no to życze ci, żebyś zmieniła stanowisko i żeby ta przykra sytuacja się skończyła! Będę trzymać kciuki, żeby sie udało. Wiesiołek ogólnie zdrowy jest, więc warto brać :) Mi się znowu paznokcie poprawiły i włosy.

xbum: testuj testuj :D Ja mam tylko 9 testów owu...może dokupię jutro jeszcze opakowanie, bo jak mnie najdzie to będę dwa dziennie strzelać :D

tynka: trochę kiepsko z tym jakbyś miała dostać @ blisko wizyty, ale może trafi się akurat dobrze. Te @ :/ Nie dość, że przychodza, kiedy się ich nie chce to jeszcze się spóźniają :/ Ja też LUI biorę pod uwagę, więc kółko się powiększa :D

lux: szwagierka to się chyba do psychiatry powinna udać :/ Nic się nie przejmuj takim głupim gadaniem.

teczowa: cieszę sie, że udało ci się umówić na konsultację. Żeby jutro było lepiej, żeby było lepiej...Jestem z tobą.

Kolorowych snów dziewczyny,
spokojnej nocki! :)

Jugo haha ja mam 60 i 5 ciazowych bymm to ino w miesiąc nie wytestowala[emoji14]A tak na powaznie to raz dziennie tak o 17 na razie chce :)
A ty tak o której godzinie mniej więcej testujesz ? :)

Tęczowa &&&&& za was !

Lux no przerabane ...
Pisaliśmy o tym na facebuku[emoji14]Ty tam się nie denerwuj tylko dbaj o siebie :)

Dobranoc ! :-*

Dzień dobry,

xbum: ja będę robić po 18 :) I też raz dziennie, no chyba, że będzie kreska to wtedy zrobię też rano :)

lux: jak tam poranek? Mdłości?

tęczowa: &&&&&&&&&

U mnie piękne słonko z rana, ale podchodzę do tego z rezerwą, bo wczoraj też tak było, a później było tylko gorzej...ciemność, chmury, wiatr i deszcz :|
Dzisiaj odtańczę taniec jajników i mają w piątek być piękne pęchole i ładne endo, bo jak nie...:D
julia: tańczysz za czwartek ? :D

Dziewczynki co tam się święci w tą piękną środę?

Udanego dnia.

KWIECIEŃ:
20.04: Tęczowa - wizyta u ginekologa
21.04: Julia - monitoring
21.04: Nati - monitoring
22.04: Jugo - monitoring
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

hej mialm ciezka noc, mdlosci od rana mam, ale udalo mi sie cos zjesc i szykuje sie do pracy

Uważaj na siebie :) co do szwagierki - zerwałabym z nią kontakt :O

Ja durna jestem... Dzisiaj rano wyciągnęłam test, który robiłam w niedzielę, a tam druga jasno różowa kreska, ale nie biorę tego pod uwagę, bo kiedyś też tak miałam, wiadomo po czasie się nie sprawdza :)

Co do czucia jajników ja nigdy nie czułam nawet przy ivf jak miałam 7 pęcherzyków także dziewczyny nie sugerować się i nie stresować tylko ładnie działać :)

reklama
moniusia: ja dlatego zużyte testy od razu wyrzucam :D Co prawda zanim opuszczą na dobre mieszkanie to sprawdzam kilka razy czy jednak może nie ma II :D

Do góry