reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lekarka mi powiedziala ze po 2 tyg. Od owu mam zrobic test;) niemowila zeby szybciej test robic;)
Przeraza mnie to klucie sie
a no to niby tak bo test ma być w terminie miesiączki ;), jak Ci tak mówiła to nie mieszam. Powiem Ci, że na początku mąż mi robił zastrzyki, bo dygałam strasznie, ale raz mnie wkurzył do granic możliwości i napuszona jak paw powiedziałam, że mam go gdzieś sama będę robić :D i od tego czasu sama się kłuję i nawet wolę

reklama
teczowa podziwiam , ja nigdy bym sobie zastrzyku nie zrobila ..

A wiecie co ja mam od dwoch dni zamiast sluzu wode normalnie , zadnego gestego , kremu nivea ino woda .

teczowa mam nadzieje , ze max do 32dc bedzie !!!
Bo nie chce znow dlugo czekac..

Kryczyca no co ty , w tym cyklu moze z 4 przytulanki byly i to nawet nie zaznaczalam w kalendarzyku kiedy ani nic , coś ty :)
Mam nadzieję , poprostu ze @ przyjdzie ładnie i cykle się unormuja ;)

Kruczyca mam taką nadzieję :)
ha nawet się szklankę piwa z sokiem napilam boziuu nie pilam od stycznia nic , jaki alkohol jest dobry haha :D

Teczowa pisz mi tu co wiesz;)
Ja jestem chetna wiedzy[emoji4]
Czy to jest roznica jak sie ma poronienia czy pozniejsze obumarcia w braniu Clexanu?
U mnie niema szans na to bym M mi robil...nieodwazy sie:/

reklama
Teczowa pisz mi tu co wiesz;)
Ja jestem chetna wiedzy[emoji4]
Czy to jest roznica jak sie ma poronienia czy pozniejsze obumarcia w braniu Clexanu?
U mnie niema szans na to bym M mi robil...nieodwazy sie:/
po poronieniach czas odgrywa ważną rolę. Mi ginekolog kazała robić test 10 dpo i jeśli już widać kreskę nawet cienką to zaczynać zastrzyki, bo to od razu pomaga zarodkowi do tego duphaston. Poza tym nie wiem jak u Was ale u mnie na te zastrzyki się czeka nawet do tygodnia :/

Do góry