reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lekarka mi powiedziala ze po 2 tyg. Od owu mam zrobic test;) niemowila zeby szybciej test robic;)
Przeraza mnie to klucie sie
a no to niby tak bo test ma być w terminie miesiączki ;), jak Ci tak mówiła to nie mieszam. Powiem Ci, że na początku mąż mi robił zastrzyki, bo dygałam strasznie, ale raz mnie wkurzył do granic możliwości i napuszona jak paw powiedziałam, że mam go gdzieś sama będę robić :D i od tego czasu sama się kłuję i nawet wolę

reklama
teczowa podziwiam , ja nigdy bym sobie zastrzyku nie zrobila ..

A wiecie co ja mam od dwoch dni zamiast sluzu wode normalnie , zadnego gestego , kremu nivea ino woda .

teczowa mam nadzieje , ze max do 32dc bedzie !!!
Bo nie chce znow dlugo czekac..

Kryczyca no co ty , w tym cyklu moze z 4 przytulanki byly i to nawet nie zaznaczalam w kalendarzyku kiedy ani nic , coś ty :)
Mam nadzieję , poprostu ze @ przyjdzie ładnie i cykle się unormuja ;)

Kruczyca mam taką nadzieję :)
ha nawet się szklankę piwa z sokiem napilam boziuu nie pilam od stycznia nic , jaki alkohol jest dobry haha :D

Teczowa pisz mi tu co wiesz;)
Ja jestem chetna wiedzy[emoji4]
Czy to jest roznica jak sie ma poronienia czy pozniejsze obumarcia w braniu Clexanu?
U mnie niema szans na to bym M mi robil...nieodwazy sie:/

reklama
Teczowa pisz mi tu co wiesz;)
Ja jestem chetna wiedzy[emoji4]
Czy to jest roznica jak sie ma poronienia czy pozniejsze obumarcia w braniu Clexanu?
U mnie niema szans na to bym M mi robil...nieodwazy sie:/
po poronieniach czas odgrywa ważną rolę. Mi ginekolog kazała robić test 10 dpo i jeśli już widać kreskę nawet cienką to zaczynać zastrzyki, bo to od razu pomaga zarodkowi do tego duphaston. Poza tym nie wiem jak u Was ale u mnie na te zastrzyki się czeka nawet do tygodnia :/

Do góry