reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum julia nie moge polubic postow internet mi sie wiesza masakra
Julia trzymam kciuki
Dziewczyny ja jakos nie mam weny na pisanie kiepsko mi to idzie

luska nie martw się , jak sciaglas aplikacje to nie idzie polubić , choć wczoraj jeszcze szlo ...
Co sie dzieje lusiaa ?

Ja szybki prysznic zaliczony , zaraz w loze trzeba się położyć :)

julia ale wolne masz i patrz jak jesteś z nami aż cały dzień[emoji14]
Dziś dzień pełen wrażeń normalnie :)

julia: cena za 10 sztuk clexane zależy od dawki. Im większa dawka tym droższe. Najniższa dawka to koszt ok. 60 zł za 10 sztuk a najwyższa clexane forte to koszt nawet 300 zł :/ Zgłębiałam ten temat ostatnio. Są jeszcze Fragmin (podobnie cenowo) , Fraxiparine (trochę tańszy od clexane) i chyba coś jeszcze.

Ja betę najwcześniej w piątek.
Spokojnej nocy :)

Ja też już w łóżku :)
Trzymajcie jutro kciuki , ale znając życie na pewno coś tam u mnie nie hallo będzie ...

Dobranoc [emoji8] [emoji285]

reklama
Do góry