reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
KWIECIEŃ:
7.04: Anula - androlog
7.04: Xbum - USG

8.04: Xbum - prolaktyna
13.04: Moniusia - wyniki kariotypów (może wcześniej)
14.04: Luska - monitoring
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:

4.05: USG dzieciątka

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Julka, jak nic jest cień cienia. Ja takiego nie miałam nawet 10 dpo :)

Jestem zadowolona po wczoraszej wizycie. Z fasolką wszystko w porządku i znowu mi się terminy USG i OM zrównały. Znaczy się, że prawdopodobnie zbroiliśmy w taki jeden imprezowy weekend na totalnym luzie. Chyba nawet wtedy przesadziłam z alkoholem (wstyd się przyznać)... Pamiętam, że miałam wtedy piękny płodny śluz :)

Rany, ale mi ostatnio ten czas ucieka. Dzisiaj już 7 kwiecień. W tym tempie to miesiać się za chwile skończy :p

Dzień dobry,

xbum: pokaż kotku co masz w środku :D Trzymam kciuki za wizytę :) O której masz?

anula: idziecie dzisiaj do tego androloga?

julia: siknęłaś ponownie? :D

karola: ooo to super, że się terminy pokryły. Fasolka nadgoniła :) Znaczy, że dobrze jej tam u ciebie w brzuszku :) Tak szybko leci czas, że człowiek się nie obejrzy a już urodzi :D I tak minie te 40 tygodni :D

Hej :)

Xbumx ją miałam teraz taki wodnisty śluz czasami normalny :) trzymam &&&&

Karola super że wizyta udana :) ile kroopek ma? :)
Jugoslawa mnie możesz dopisać 27.04 USG

U nas od rana słoneczko świeci no tego mi brakowało jeszcze chwila i na tarasie będę mogła pić kawę/herbatę :)

Ją już nie śpię bo K mnie obudził i moje mdłości także no już teraz trochę lepiej

reklama
Do góry