reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jula u immunologa byłam i mam skierowania na rożne badania i z wynikami do niego na 13.05 takze zobaczymy, jak sobie policzyłam to kolo 800 zł za tą krew [emoji15] a gdzie dalej ..
Jugo, Bum zamówiłam juz dostinex, bo nie daje rady jednak. Drastyczne było to przejście na bromka :(
Do tego mojej @ sie cos nie spieszy, wczoraj myslalam ze cos sie rozkręci, bo delikatnie plamilam i cisza. Ale ja zawsze mam 2 dni plamien i potem okres. Odstawiłam juz ovi i dupka jak lekarz kazal i czekam. Tylko dziwnie jakos mnie jajca bola, jakby miały pęknąć, taki głupi pulsujący bol. W zeszłym miesiącu tez tak dziwnie czułam :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mi prl miesza w cyklu, tak on twierdzi, ze za duzo mi skacze. Musze miec rezonans..
A dwa ze jak mam hashimoto to moge miec inne p/c i tu sie bigos zaczyna. Do dupy z ta immunologia ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja zajełam się planowaniem zmiany wyglądu pokoju Szoguna ...w sumie to był pomysł K bym się czymś zajeła :)
Łóżko kupione,docelowo będzie białe,bo my lubimy sami przerabiać. Biurko i krzesło też już jest, oraz biedronka do szaleństw :) Kolor wybrał sam - jasno niebieski. Więc tak pomalujemy ściany. No i coś odpowiedniego na zabawki szukam, bo zostanie w pokoju tylko czerwona komoda, łóżko i biurko a reszta wypadnie.

Piękna pogoda, a ja sił nie mam zupełnie. A jeszcze obiad trzeba zrobić :huh:

Załączniki

• WP_20160402_004.jpg
    WP_20160402_004.jpg
    699,6 KB · Wyświetleń: 70
  • WP_20160402_002.jpg
    WP_20160402_002.jpg
    622 KB · Wyświetleń: 64
Nessi no super , to czekamy na zdjęcia po malowaniu :)
A jaka biedronka do szaleństw?

azylek a może castangus ? :D
Jaa od dzisiaj go nie biorę...

Nessi no super , to czekamy na zdjęcia po malowaniu :)
A jaka biedronka do szaleństw?

azylek a może castangus ? :D
Jaa od dzisiaj go nie biorę...

Tylko mi się malować nie chce :D
Nie mam siły jakoś ... nie wiem czy to hormony czy co ...
Zupełnie jak piłka bez powietrza. Wszystko na raty robię. Jeden pokój posprzątam ... siadam i odpoczywam,... i tak pewnie zleci mi cały dzień.
A biedrona ta: Link do: SAGOSTEN Pokrowiec - - IKEA
On na tym się wyżywa :) Skacze na tym po całym domu, leży na tym, siedzi.

Ja zajełam się planowaniem zmiany wyglądu pokoju Szoguna ...w sumie to był pomysł K bym się czymś zajeła :)
Łóżko kupione,docelowo będzie białe,bo my lubimy sami przerabiać. Biurko i krzesło też już jest, oraz biedronka do szaleństw :) Kolor wybrał sam - jasno niebieski. Więc tak pomalujemy ściany. No i coś odpowiedniego na zabawki szukam, bo zostanie w pokoju tylko czerwona komoda, łóżko i biurko a reszta wypadnie.

Piękna pogoda, a ja sił nie mam zupełnie. A jeszcze obiad trzeba zrobić :huh:
ja juz bym pomysl miala na firanki na te skosne okna, takie roletkowe by pasowaly :-) :)

reklama
Do góry