reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

olciaa - chodzi Ci o clo tak ....... pewnie się po nie wybiore tylko co ustale wizyte z mom ginem to zmieniaja mi grafik w pracy albo znowu z moimi dzieciakami ide do lekarza teraz wlasnie mam corke na antybiotyku :-/ teraz wlasnie musze ustalic wizyte nie wiem czy zdaze bo cloe z tego co pamietam zarzywa sie w pierwszych dniach

reklama
Olciaaa teraz ogólnie będę zamawiać od innego producenta i są sprawdzone bo kolezanka uzywa mam nadzieję , że przyjdą odpowiednie ;)

Xbumx no to żeby przyszły właściwe :p

Dziewczyny a tak z innej beczki próbowaliście może smalec z borsuka podobno dobry na różne choroby typu kaszel grypa itp ? Próbowaliście ?

anula: tekst M jest super :D hihi mężczyźni :D Bo to tak często niestety, że jak człowiek nie bardzo chce to wtedy wychodzi. Ma to i plusy i minusy :| Aaa no tak, bo twój syn jutro urodziny ma :D Wspomnienia :) Pocieszyłaś mnie stwierdzeniem, że wolisz rodzić niż chodzić do dentysty. Mniej sie będe bała porodu :D

xbum: dla faceta "nie można" to działa jak najlepszy afrodyzjak :D Na mojego tak przynajmniej działa :D

nati: witam nową koleżankę :) Fajnie, że już masz dwójkę :) Ja tez chciałabym mieć trójkę, a dopiero zaczynam :D:D:D Powodzenia :) Ja mam 19 dc więc dzień przed :)

olcia: hihi nieżle z tą owulacją :D Nie myślisz o owu to masz owu :D Nie myślisz o ciąży to jesteś w ciąży :D A z seksem to różnie jest, niektórzy mówią, że dobrze codziennie, inni, że co 2 dni a jeszcze inni 2 razy dziennie mówią :| I bądź tu mądry :D

lux: mam nadzieję, że szybko się otrząśnie i naładuje akumulatory. Najważniejsze to się wspierać.

Moje jajniki dzisiaj szaleją...Hmmm może to po gmeraniu głowicą do usg. Ginekolog szukał lewego jajnika, bo ten się schował :D

Jugo nie chcę sfałszować wyniku bo pisalyscie , ze też może być wtedy podwyzszona :)

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna

3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
4.04: Tęczowa - podglądanie kropka albo kropków :D

4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
16.04: Kruczyca - ślub

Komuś dopisać wizytę czy badania?

Ostatnia edycja:
reklama