reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugoslawa no to czekac będziemy na piękną bete :p

Ją te badanie robiłam prywatnie bo jak ogólny odmówił to już mi się nie chciało po same skierowanie chodzi ...

Ją mam niby w normie ale wydaje mi się że za wysokie może się znacie i napiszcie co o tym sądzicie ?

Będę Was czytać ale mam dola i nic mi się nie chce ewentualnie płakać mogę ... Przeprzepraszam że tak tylko o sobie

Wyniki

Załączniki

• 1459428935786.jpg
    1459428935786.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 67
olcia: doła masz z powodu @ który nie przychodzi? czy coś się stało? Prolaktynę masz w normie, kortyzol nie wiem, bo brakuje norm z twojego laboratorium, to samo z LH. Z kortyzolem to ponoć ważne o której się robi, więc normy powinny być chyba dostosowane?

Jugoslawa no to czekac będziemy na piękną bete[emoji14]

Ją te badanie robiłam prywatnie bo jak ogólny odmówił to już mi się nie chciało po same skierowanie chodzi ...

Ją mam niby w normie ale wydaje mi się że za wysokie może się znacie i napiszcie co o tym sądzicie ?

Będę Was czytać ale mam dola i nic mi się nie chce ewentualnie płakać mogę ... Przeprzepraszam że tak tylko o sobie
Nie smutkuj nam tu :*

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

reklama
Lux no w tamtym cyklu miałam tego śluzu jak białko nawet sporoo a w tym nic , jedynie dzis mnie cos troszke jajnik pobolewa ...

Jugo już zamówiłam różowe i zielone będę w następnym cyklu robić o godzinie 18 dwa i rozowy i zielone wiec obejrzymy ;)
A jutro prolaktyna mam nadzieję , że jest ładna i uda się coś w następnym cyklu :)
Jugo o endo masz piękne !
Czekamy , czekamy i kciukasow nie puszczamy [emoji8]

Kryczyca zwykły ci da na tsh i i takie jak morrologia mocz , ale te hormonalne to tylko gin ;)

Do góry