reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugoslawa no to czekac będziemy na piękną bete :p

Ją te badanie robiłam prywatnie bo jak ogólny odmówił to już mi się nie chciało po same skierowanie chodzi ...

Ją mam niby w normie ale wydaje mi się że za wysokie może się znacie i napiszcie co o tym sądzicie ?

Będę Was czytać ale mam dola i nic mi się nie chce ewentualnie płakać mogę ... Przeprzepraszam że tak tylko o sobie

Wyniki

Załączniki

• 1459428935786.jpg
    1459428935786.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 66
olcia: doła masz z powodu @ który nie przychodzi? czy coś się stało? Prolaktynę masz w normie, kortyzol nie wiem, bo brakuje norm z twojego laboratorium, to samo z LH. Z kortyzolem to ponoć ważne o której się robi, więc normy powinny być chyba dostosowane?

Jugoslawa no to czekac będziemy na piękną bete[emoji14]

Ją te badanie robiłam prywatnie bo jak ogólny odmówił to już mi się nie chciało po same skierowanie chodzi ...

Ją mam niby w normie ale wydaje mi się że za wysokie może się znacie i napiszcie co o tym sądzicie ?

Będę Was czytać ale mam dola i nic mi się nie chce ewentualnie płakać mogę ... Przeprzepraszam że tak tylko o sobie
Nie smutkuj nam tu :*

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

reklama
Lux no w tamtym cyklu miałam tego śluzu jak białko nawet sporoo a w tym nic , jedynie dzis mnie cos troszke jajnik pobolewa ...

Jugo już zamówiłam różowe i zielone będę w następnym cyklu robić o godzinie 18 dwa i rozowy i zielone wiec obejrzymy ;)
A jutro prolaktyna mam nadzieję , że jest ładna i uda się coś w następnym cyklu :)
Jugo o endo masz piękne !
Czekamy , czekamy i kciukasow nie puszczamy [emoji8]

Kryczyca zwykły ci da na tsh i i takie jak morrologia mocz , ale te hormonalne to tylko gin ;)

Do góry